ACMG Vervaeke W

Contactgegevens ACMG Vervaeke W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACMG Vervaeke W: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACMG Vervaeke W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Royenne 52; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 84 12 29 (+32-056 84 12 29) 056 84 12 29 (+32-056 84 12 29)

Fax (fax): 056 84 12 29; 056 84 11 34 (+32-056 84 12 29; 056 84 11 34) 056 84 12 29; 056 84 11 34 (+32-056 84 12 29; 056 84 11 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACMG Vervaeke W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACMG Vervaeke W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACMG Vervaeke W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACMG Vervaeke W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACMG Vervaeke W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACMG Vervaeke W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACMG Vervaeke W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACMG Vervaeke W
Products information ACMG Vervaeke W

BTW identificatienummer (tax): BE02299682617
Ondernemingsnummer: 5882049560
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ACMG Vervaeke W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACMG Vervaeke W
(Get full report from official database of BE for ACMG Vervaeke W)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACMG Vervaeke W
Addition kinds of activities for ACMG Vervaeke W

354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
20320204. Chow Mein: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chow mein: packaged in cans, jars, etc.
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
22111114. Tentage | Tentage
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast

Werken bij ACMG Vervaeke W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACMG Vervaeke W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACMG Vervaeke W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACMG Vervaeke W. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ACMG Vervaeke W in sociale netwerken
Look for responds of ACMG Vervaeke W in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACMG Vervaeke W. Laat een reactie achter voor ACMG Vervaeke W. ACMG Vervaeke W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACMG Vervaeke W. Leave a respond for ACMG Vervaeke W. ACMG Vervaeke W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACMG Vervaeke W op de google maps. Adres en contacten ACMG Vervaeke W
Location of ACMG Vervaeke W on the google maps. Address and contacts of ACMG Vervaeke W

Andere gerelateerde bedrijven als come ACMG Vervaeke W ACMG Vervaeke W: Meubli-Deco | COIFFURE LUC | OPENBARE BIBLIOTHEEK | LES P?LERINS DU TEMPS | Graillet Jean

Other related companies as ACMG Vervaeke W: Meubli-Deco | COIFFURE LUC | OPENBARE BIBLIOTHEEK | LES P?LERINS DU TEMPS | Graillet Jean

ACMG Vervaeke W is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACMG Vervaeke W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02299682617. Het bedrijf ACMG Vervaeke W bevindt zich op het adres: Rue de la Royenne 52; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering workshops. Producten gemaakt in ACMG Vervaeke W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACMG Vervaeke W is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACMG Vervaeke W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACMG Vervaeke W, openstaande posities, locatie van ACMG Vervaeke W op de kaart.

ACMG Vervaeke W is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACMG Vervaeke W, company assigned to the tax number BE02299682617. The company ACMG Vervaeke W is located at the address: Rue de la Royenne 52; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering workshops. Products created in ACMG Vervaeke W were not found.
The main activity of ACMG Vervaeke W is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACMG Vervaeke W is not available. You also can look at reviews of ACMG Vervaeke W, open positions, location of ACMG Vervaeke W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACMG Vervaeke W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACMG Vervaeke W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACMG Vervaeke W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACMG Vervaeke W, employees, financial statistics.