WD Soc BVBA

Contactgegevens WD Soc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WD Soc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WD Soc BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broechemsesteenweg 75; 2520; Ranst (Broechem), België

Telefoon (phone): 03 233 74 31 (+32-03 233 74 31) 03 233 74 31 (+32-03 233 74 31)

Fax (fax): 03 233 74 31 (+32-03 233 74 31) 03 233 74 31 (+32-03 233 74 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WD Soc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WD Soc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WD Soc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WD Soc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WD Soc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WD Soc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WD Soc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WD Soc BVBA
Products information WD Soc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07271270751
Ondernemingsnummer: 6754638671
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in WD Soc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WD Soc BVBA
(Get full report from official database of BE for WD Soc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WD Soc BVBA
Addition kinds of activities for WD Soc BVBA

20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
50130101. Dynamo's | Alternators
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops

Werken bij WD Soc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WD Soc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WD Soc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WD Soc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van WD Soc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WD Soc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WD Soc BVBA. Laat een reactie achter voor WD Soc BVBA. WD Soc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WD Soc BVBA. Leave a respond for WD Soc BVBA. WD Soc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WD Soc BVBA op de google maps. Adres en contacten WD Soc BVBA
Location of WD Soc BVBA on the google maps. Address and contacts of WD Soc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WD Soc BVBA WD Soc BVBA: Bohez J | BOUCHERIE DU PLATEAU | Future 21 | Auteuil | BRAMANTE

Other related companies as WD Soc BVBA: Bohez J | BOUCHERIE DU PLATEAU | Future 21 | Auteuil | BRAMANTE

WD Soc BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WD Soc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271270751. Het bedrijf WD Soc BVBA bevindt zich op het adres: Broechemsesteenweg 75; 2520; Ranst (Broechem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Producten gemaakt in WD Soc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WD Soc BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WD Soc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WD Soc BVBA, openstaande posities, locatie van WD Soc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WD Soc BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WD Soc BVBA, company assigned to the tax number BE07271270751. The company WD Soc BVBA is located at the address: Broechemsesteenweg 75; 2520; Ranst (Broechem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices- Technical equipment. Products created in WD Soc BVBA were not found.
The main activity of WD Soc BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WD Soc BVBA is not available. You also can look at reviews of WD Soc BVBA, open positions, location of WD Soc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WD Soc BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WD Soc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WD Soc BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WD Soc BVBA, employees, financial statistics.