HELIOS

Contactgegevens HELIOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELIOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELIOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute Folie 39; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont), België

Telefoon (phone): 04 384 39 82 (+32-04 384 39 82) 04 384 39 82 (+32-04 384 39 82)

Fax (fax): 04 384 39 83 (+32-04 384 39 83) 04 384 39 83 (+32-04 384 39 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELIOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELIOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELIOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELIOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELIOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELIOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELIOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELIOS
Products information HELIOS

BTW identificatienummer (tax): BE09274902343
Ondernemingsnummer: 3597991943
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HELIOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELIOS
(Get full report from official database of BE for HELIOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELIOS
Addition kinds of activities for HELIOS

20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
28249906. Fluorocarbonvezels | Fluorocarbon fibers
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
51819901. Ale | Ale
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile
83220103. Seniorencentrum of vereniging | Senior citizens' center or association

Werken bij HELIOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELIOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELIOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELIOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van HELIOS in sociale netwerken
Look for responds of HELIOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELIOS. Laat een reactie achter voor HELIOS. HELIOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELIOS. Leave a respond for HELIOS. HELIOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELIOS op de google maps. Adres en contacten HELIOS
Location of HELIOS on the google maps. Address and contacts of HELIOS

Andere gerelateerde bedrijven als come HELIOS HELIOS: CAT-RENT VANGAEVER | DROOGKUIS TIP TOP SHOP | Van Hoecke-Taghan | Winkeltje ('t) | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as HELIOS: CAT-RENT VANGAEVER | DROOGKUIS TIP TOP SHOP | Van Hoecke-Taghan | Winkeltje ('t) | PHARMACIES DE GARDE

HELIOS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELIOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09274902343. Het bedrijf HELIOS bevindt zich op het adres: Rue Haute Folie 39; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Producten gemaakt in HELIOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELIOS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELIOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELIOS, openstaande posities, locatie van HELIOS op de kaart.

HELIOS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELIOS, company assigned to the tax number BE09274902343. The company HELIOS is located at the address: Rue Haute Folie 39; 4051; Chaudfontaine (Vaux-sous-Ch猫vremont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices- Technical equipment. Products created in HELIOS were not found.
The main activity of HELIOS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HELIOS is not available. You also can look at reviews of HELIOS, open positions, location of HELIOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELIOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELIOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELIOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELIOS, employees, financial statistics.