Fagnart Bureau sprl

Contactgegevens Fagnart Bureau sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fagnart Bureau sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fagnart Bureau sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Mons 44; 6460; Chimay, België

Telefoon (phone): 060 21 23 57 (+32-060 21 23 57) 060 21 23 57 (+32-060 21 23 57)

Fax (fax): 060 21 39 10 (+32-060 21 39 10) 060 21 39 10 (+32-060 21 39 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fagnart Bureau sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fagnart Bureau sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fagnart Bureau sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fagnart Bureau sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fagnart Bureau sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fagnart Bureau sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fagnart Bureau sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fagnart Bureau sprl
Products information Fagnart Bureau sprl

BTW identificatienummer (tax): BE07714019775
Ondernemingsnummer: 2253540039
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Insurance brokers

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fagnart Bureau sprl
(Get full report from official database of BE for Fagnart Bureau sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fagnart Bureau sprl
Addition kinds of activities for Fagnart Bureau sprl

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
81110208. Milieuwet | Environmental law
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij Fagnart Bureau sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fagnart Bureau sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fagnart Bureau sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fagnart Bureau sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van Fagnart Bureau sprl in sociale netwerken
Look for responds of Fagnart Bureau sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fagnart Bureau sprl. Laat een reactie achter voor Fagnart Bureau sprl. Fagnart Bureau sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fagnart Bureau sprl. Leave a respond for Fagnart Bureau sprl. Fagnart Bureau sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fagnart Bureau sprl op de google maps. Adres en contacten Fagnart Bureau sprl
Location of Fagnart Bureau sprl on the google maps. Address and contacts of Fagnart Bureau sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Fagnart Bureau sprl Fagnart Bureau sprl: J.L.D. MOTOR SPRL | SCHEPMANS | Europe & Scoutisme ASBL | WERKHUIZEN FRANS LESAGE | PIETERS

Other related companies as Fagnart Bureau sprl: J.L.D. MOTOR SPRL | SCHEPMANS | Europe & Scoutisme ASBL | WERKHUIZEN FRANS LESAGE | PIETERS

Fagnart Bureau sprl is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fagnart Bureau sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714019775. Het bedrijf Fagnart Bureau sprl bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Mons 44; 6460; Chimay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Fagnart Bureau sprl is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fagnart Bureau sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fagnart Bureau sprl, openstaande posities, locatie van Fagnart Bureau sprl op de kaart.

Fagnart Bureau sprl is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fagnart Bureau sprl, company assigned to the tax number BE07714019775. The company Fagnart Bureau sprl is located at the address: Chauss茅e de Mons 44; 6460; Chimay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices- Technical equipment. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Fagnart Bureau sprl is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fagnart Bureau sprl is not available. You also can look at reviews of Fagnart Bureau sprl, open positions, location of Fagnart Bureau sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fagnart Bureau sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fagnart Bureau sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fagnart Bureau sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fagnart Bureau sprl, employees, financial statistics.