EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

Particuliere bedrijvenBouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers • EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA
Private companiesBuilding Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers • EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

Contactgegevens EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dr猫ve du Corps de Garde 130; 7850; Enghien (Petit-Enghien), België

Telefoon (phone): 02 395 63 52 (+32-02 395 63 52) 02 395 63 52 (+32-02 395 63 52)

Fax (fax): 02 395 65 92 (+32-02 395 65 92) 02 395 65 92 (+32-02 395 65 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA
Products information EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02618835449
Ondernemingsnummer: 5350860595
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Engineering offices - General

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA
(Get full report from official database of BE for EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA
Addition kinds of activities for EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

349903. Metalen ladders | Metal ladders
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Laat een reactie achter voor EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. Leave a respond for EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA. EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA op de google maps. Adres en contacten EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA
Location of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA on the google maps. Address and contacts of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: KANAAL 127 | OMER VAN ROYEN | Janssens A | Bruyere Ch | JOS? DE KEYSER

Other related companies as EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA: KANAAL 127 | OMER VAN ROYEN | Janssens A | Bruyere Ch | JOS? DE KEYSER

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02618835449. Het bedrijf EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA bevindt zich op het adres: Dr猫ve du Corps de Garde 130; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 285,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Lijst met producten zijn Engineering offices - General.
De hoofdactiviteit van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, openstaande posities, locatie van EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, company assigned to the tax number BE02618835449. The company EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is located at the address: Dr猫ve du Corps de Garde 130; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 285,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engineering offices- Technical equipment. List of products are Engineering offices - General.
The main activity of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA is not available. You also can look at reviews of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, open positions, location of EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy BVBA, employees, financial statistics.