VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV
Private companiesPaper and Allied Products • VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

Contactgegevens VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurnevaartstraat 2 8670 Koksijde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-58-23-32-86 32-58-23-32-86

Fax (fax): 32-58-23-58-16 32-58-23-58-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV
Products information VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE05947692871
Ondernemingsnummer: 4627960205
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV
(Get full report from official database of BE for VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV
Addition kinds of activities for VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
27410206. Gidsen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Guides: publishing only, not printed on site
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
50399909. Joists | Joists
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Laat een reactie achter voor VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. Leave a respond for VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV. VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV op de google maps. Adres en contacten VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV
Location of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV on the google maps. Address and contacts of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: SMOLDERS RAYMOND BVBA | LE ROI | FREYMANN DOMINIQUE | WEIGERT | BOUWONDERNEMING STAFKE

Other related companies as VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV: SMOLDERS RAYMOND BVBA | LE ROI | FREYMANN DOMINIQUE | WEIGERT | BOUWONDERNEMING STAFKE

VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947692871. Het bedrijf VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV bevindt zich op het adres: Veurnevaartstraat 2 8670 Koksijde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, openstaande posities, locatie van VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV op de kaart.

VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, company assigned to the tax number BE05947692871. The company VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is located at the address: Veurnevaartstraat 2 8670 Koksijde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV were not found.
The main activity of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV is not available. You also can look at reviews of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, open positions, location of VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEN BUSSCHE INDUSTRIEBOUW NV, employees, financial statistics.