Breuer Ph

Contactgegevens Breuer Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breuer Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breuer Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Boveroth 66; 4837; Baelen (Membach), België

Telefoon (phone): 087 74 31 44 (+32-087 74 31 44) 087 74 31 44 (+32-087 74 31 44)

Fax (fax): 087 74 31 48 (+32-087 74 31 48) 087 74 31 48 (+32-087 74 31 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breuer Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breuer Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breuer Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breuer Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breuer Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breuer Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breuer Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breuer Ph
Products information Breuer Ph

BTW identificatienummer (tax): BE05286865234
Ondernemingsnummer: 7493743896
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Breuer Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breuer Ph
(Get full report from official database of BE for Breuer Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breuer Ph
Addition kinds of activities for Breuer Ph

20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant
93110201. Begrotingsbureau, overheid | Budget agency, government

Werken bij Breuer Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breuer Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breuer Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breuer Ph. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van Breuer Ph in sociale netwerken
Look for responds of Breuer Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breuer Ph. Laat een reactie achter voor Breuer Ph. Breuer Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breuer Ph. Leave a respond for Breuer Ph. Breuer Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breuer Ph op de google maps. Adres en contacten Breuer Ph
Location of Breuer Ph on the google maps. Address and contacts of Breuer Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Breuer Ph Breuer Ph: DANYSLAS | BOUTIC CHRYSTEL | Pêcheur belge (Le) | LAURENCE HUYGEN | ROYALE GYMNASTIQUE SPORT.

Other related companies as Breuer Ph: DANYSLAS | BOUTIC CHRYSTEL | Pêcheur belge (Le) | LAURENCE HUYGEN | ROYALE GYMNASTIQUE SPORT.

Breuer Ph is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Breuer Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286865234. Het bedrijf Breuer Ph bevindt zich op het adres: Rue Boveroth 66; 4837; Baelen (Membach). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Producten gemaakt in Breuer Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Breuer Ph is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breuer Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breuer Ph, openstaande posities, locatie van Breuer Ph op de kaart.

Breuer Ph is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Breuer Ph, company assigned to the tax number BE05286865234. The company Breuer Ph is located at the address: Rue Boveroth 66; 4837; Baelen (Membach). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices- Technical equipment. Products created in Breuer Ph were not found.
The main activity of Breuer Ph is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Breuer Ph is not available. You also can look at reviews of Breuer Ph, open positions, location of Breuer Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breuer Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breuer Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breuer Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breuer Ph, employees, financial statistics.