JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA
Private companiesTobacco Products • JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

Contactgegevens JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselse steenweg 184; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 69 07 (+32-053 77 69 07) 053 77 69 07 (+32-053 77 69 07)

Fax (fax): 053 77 67 69 (+32-053 77 67 69) 053 77 67 69 (+32-053 77 67 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA
Products information JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03304656982
Ondernemingsnummer: 5642272949
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA
(Get full report from official database of BE for JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA
Addition kinds of activities for JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

329100. Schuurproducten | Abrasive products
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
51549900. Vee, nec | Livestock, nec
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

Zoek naar antwoorden van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Laat een reactie achter voor JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. Leave a respond for JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA. JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA op de google maps. Adres en contacten JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA
Location of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA on the google maps. Address and contacts of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: CITIBANK | D.M.P. | R. MENTEN | Carine | JOZEF KENIS

Other related companies as JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA: CITIBANK | D.M.P. | R. MENTEN | Carine | JOZEF KENIS

JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304656982. Het bedrijf JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA bevindt zich op het adres: Brusselse steenweg 184; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Producten gemaakt in JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, openstaande posities, locatie van JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA op de kaart.

JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, company assigned to the tax number BE03304656982. The company JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is located at the address: Brusselse steenweg 184; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering offices- Civil engineering. Products created in JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA were not found.
The main activity of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA is not available. You also can look at reviews of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, open positions, location of JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAENEN & CO INGENIEURSBUREAU B BVBA, employees, financial statistics.