Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV

Contactgegevens Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegalenstraat 10; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 62 15 69 (+32-016 62 15 69) 016 62 15 69 (+32-016 62 15 69)

Fax (fax): 016 62 22 39 (+32-016 62 22 39) 016 62 22 39 (+32-016 62 22 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV
Products information Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV

BTW identificatienummer (tax): BE03437316894
Ondernemingsnummer: 7861236572
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV
(Get full report from official database of BE for Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV
Addition kinds of activities for Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV

238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
28330300. antibiotica | Antibiotics
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV in sociale netwerken
Look for responds of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Laat een reactie achter voor Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Leave a respond for Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV. Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV op de google maps. Adres en contacten Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV
Location of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV on the google maps. Address and contacts of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: CHRISTIAN NICODEME | D.T. SYSTEMS | K Vidéo Club 7 | De Geeter Stefaan | Sammy Martens Schilderwerken

Other related companies as Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV: CHRISTIAN NICODEME | D.T. SYSTEMS | K Vidéo Club 7 | De Geeter Stefaan | Sammy Martens Schilderwerken

Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03437316894. Het bedrijf Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV bevindt zich op het adres: Nachtegalenstraat 10; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Producten gemaakt in Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, openstaande posities, locatie van Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, company assigned to the tax number BE03437316894. The company Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is located at the address: Nachtegalenstraat 10; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engineering offices- Civil engineering. Products created in Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV were not found.
The main activity of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV is not available. You also can look at reviews of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, open positions, location of Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ingenieurskantoor Van Himbeeck (ikvh) NV, employees, financial statistics.