France Ingenieursbureau NV

Contactgegevens France Ingenieursbureau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data France Ingenieursbureau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

France Ingenieursbureau NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilige-Geeststraat 22; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 491 80 80 (+32-03 491 80 80) 03 491 80 80 (+32-03 491 80 80)

Fax (fax): 03 491 80 81 (+32-03 491 80 81) 03 491 80 81 (+32-03 491 80 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) France Ingenieursbureau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "France Ingenieursbureau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "France Ingenieursbureau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van France Ingenieursbureau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen France Ingenieursbureau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of France Ingenieursbureau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees France Ingenieursbureau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti France Ingenieursbureau NV
Products information France Ingenieursbureau NV

BTW identificatienummer (tax): BE05629638671
Ondernemingsnummer: 8363861083
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in France Ingenieursbureau NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor France Ingenieursbureau NV
(Get full report from official database of BE for France Ingenieursbureau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor France Ingenieursbureau NV
Addition kinds of activities for France Ingenieursbureau NV

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij France Ingenieursbureau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in France Ingenieursbureau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor France Ingenieursbureau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for France Ingenieursbureau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van France Ingenieursbureau NV in sociale netwerken
Look for responds of France Ingenieursbureau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor France Ingenieursbureau NV. Laat een reactie achter voor France Ingenieursbureau NV. France Ingenieursbureau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for France Ingenieursbureau NV. Leave a respond for France Ingenieursbureau NV. France Ingenieursbureau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie France Ingenieursbureau NV op de google maps. Adres en contacten France Ingenieursbureau NV
Location of France Ingenieursbureau NV on the google maps. Address and contacts of France Ingenieursbureau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come France Ingenieursbureau NV France Ingenieursbureau NV: FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | ERIK VERHELST | LOUIS WIJNANTS | ROLAND DE GEEST - BAF | B. NANEXI

Other related companies as France Ingenieursbureau NV: FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | ERIK VERHELST | LOUIS WIJNANTS | ROLAND DE GEEST - BAF | B. NANEXI

France Ingenieursbureau NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is France Ingenieursbureau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05629638671. Het bedrijf France Ingenieursbureau NV bevindt zich op het adres: Heilige-Geeststraat 22; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 322,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Producten gemaakt in France Ingenieursbureau NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van France Ingenieursbureau NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van France Ingenieursbureau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van France Ingenieursbureau NV, openstaande posities, locatie van France Ingenieursbureau NV op de kaart.

France Ingenieursbureau NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is France Ingenieursbureau NV, company assigned to the tax number BE05629638671. The company France Ingenieursbureau NV is located at the address: Heilige-Geeststraat 22; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 322,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engineering offices- Civil engineering. Products created in France Ingenieursbureau NV were not found.
The main activity of France Ingenieursbureau NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of France Ingenieursbureau NV is not available. You also can look at reviews of France Ingenieursbureau NV, open positions, location of France Ingenieursbureau NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over France Ingenieursbureau NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf France Ingenieursbureau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about France Ingenieursbureau NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company France Ingenieursbureau NV, employees, financial statistics.