LOUIS WIJNANTS

Contactgegevens LOUIS WIJNANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS WIJNANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS WIJNANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KWINTENSSTRAAT 22; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 16788619 (+32-16788619) 16788619 (+32-16788619)

Fax (fax): +32 (63) 546-33-25 +32 (63) 546-33-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS WIJNANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS WIJNANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS WIJNANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS WIJNANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS WIJNANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS WIJNANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS WIJNANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS WIJNANTS
Products information LOUIS WIJNANTS

BTW identificatienummer (tax): BE02480682373
Ondernemingsnummer: 5108337402
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS WIJNANTS
(Get full report from official database of BE for LOUIS WIJNANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS WIJNANTS
Addition kinds of activities for LOUIS WIJNANTS

754200. wasstraten | Carwashes
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices

Werken bij LOUIS WIJNANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS WIJNANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS WIJNANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS WIJNANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van LOUIS WIJNANTS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS WIJNANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS WIJNANTS. Laat een reactie achter voor LOUIS WIJNANTS. LOUIS WIJNANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS WIJNANTS. Leave a respond for LOUIS WIJNANTS. LOUIS WIJNANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS WIJNANTS op de google maps. Adres en contacten LOUIS WIJNANTS
Location of LOUIS WIJNANTS on the google maps. Address and contacts of LOUIS WIJNANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS WIJNANTS LOUIS WIJNANTS: C. & C. FOLON | GARAGE TREPA SERVICE | BUREAUDECO | BERNARD CHRISTIAENS | Sports (Des)

Other related companies as LOUIS WIJNANTS: C. & C. FOLON | GARAGE TREPA SERVICE | BUREAUDECO | BERNARD CHRISTIAENS | Sports (Des)

LOUIS WIJNANTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS WIJNANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02480682373. Het bedrijf LOUIS WIJNANTS bevindt zich op het adres: SINT-KWINTENSSTRAAT 22; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS WIJNANTS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS WIJNANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS WIJNANTS, openstaande posities, locatie van LOUIS WIJNANTS op de kaart.

LOUIS WIJNANTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS WIJNANTS, company assigned to the tax number BE02480682373. The company LOUIS WIJNANTS is located at the address: SINT-KWINTENSSTRAAT 22; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS WIJNANTS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS WIJNANTS is not available. You also can look at reviews of LOUIS WIJNANTS, open positions, location of LOUIS WIJNANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS WIJNANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS WIJNANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS WIJNANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS WIJNANTS, employees, financial statistics.