FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA
Private companiesPrimary Metal Industries • FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

Contactgegevens FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De La Hulpe 177, Internal Postal Box 4 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-60-50-75 32-26-60-50-75

Fax (fax): 32-26-60-20-98 32-26-60-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA
Products information FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

BTW identificatienummer (tax): BE02095886230
Ondernemingsnummer: 9907989501
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA
(Get full report from official database of BE for FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA
Addition kinds of activities for FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
50120102. Automobiles | Automobiles
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Laat een reactie achter voor FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. Leave a respond for FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA. FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA op de google maps. Adres en contacten FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA
Location of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA on the google maps. Address and contacts of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: EMILE HENROTTE | BRUNO GODON | TRIANGLE ANNE-MARIE | COLOR COPY 2000 NV | JEAN THENAERS

Other related companies as FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA: EMILE HENROTTE | BRUNO GODON | TRIANGLE ANNE-MARIE | COLOR COPY 2000 NV | JEAN THENAERS

FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02095886230. Het bedrijf FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA bevindt zich op het adres: Ch. De La Hulpe 177, Internal Postal Box 4 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, openstaande posities, locatie van FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA op de kaart.

FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is a company, that was registered 1998 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, company assigned to the tax number BE02095886230. The company FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is located at the address: Ch. De La Hulpe 177, Internal Postal Box 4 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA were not found.
The main activity of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA is not available. You also can look at reviews of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, open positions, location of FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERNATIONAL BEVERAGES CORPORATION SA, employees, financial statistics.