VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA
Private companiesSocial Services • VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

Contactgegevens VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Wezestraat 102 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-30-94-47 32-51-30-94-47

Fax (fax): 32-51-30-94-47 32-51-30-94-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA
Products information VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03192321777
Ondernemingsnummer: 4210479736
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA
Addition kinds of activities for VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
31449904. Sandalen, vrouwen | Sandals, women's
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter

Werken bij VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

Zoek naar antwoorden van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Laat een reactie achter voor VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. Leave a respond for VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA. VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA
Location of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: ZANKER SHOP | Blommaerts Fran?ois | Bruch H | J. DE LENTDECKER/JEAN DE LENTDECKER | NEW ETS JOHN KENNIS SPRL

Other related companies as VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA: ZANKER SHOP | Blommaerts Fran?ois | Bruch H | J. DE LENTDECKER/JEAN DE LENTDECKER | NEW ETS JOHN KENNIS SPRL

VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03192321777. Het bedrijf VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA bevindt zich op het adres: Wezestraat 102 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, openstaande posities, locatie van VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA op de kaart.

VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is a company, that was registered 1998 in Izegem region, Belgium. Full name of company is VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, company assigned to the tax number BE03192321777. The company VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is located at the address: Wezestraat 102 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA were not found.
The main activity of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, open positions, location of VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEMEULEBROEKE JEAN-PIERRE BVBA, employees, financial statistics.