Asset Ingenieursbureau NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Asset Ingenieursbureau NV

Contactgegevens Asset Ingenieursbureau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asset Ingenieursbureau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asset Ingenieursbureau NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wiedauwkaai 51; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 253 56 37; 09 253 56 84 (+32-09 253 56 37; 09 253 56 84) 09 253 56 37; 09 253 56 84 (+32-09 253 56 37; 09 253 56 84)

Fax (fax): 09 253 90 52 (+32-09 253 90 52) 09 253 90 52 (+32-09 253 90 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asset Ingenieursbureau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asset Ingenieursbureau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asset Ingenieursbureau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asset Ingenieursbureau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asset Ingenieursbureau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asset Ingenieursbureau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asset Ingenieursbureau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asset Ingenieursbureau NV
Products information Asset Ingenieursbureau NV

BTW identificatienummer (tax): BE09654479980
Ondernemingsnummer: 8325958251
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Engineering offices - Environmental techniques; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asset Ingenieursbureau NV
(Get full report from official database of BE for Asset Ingenieursbureau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asset Ingenieursbureau NV
Addition kinds of activities for Asset Ingenieursbureau NV

2621. Papieren molens | Paper mills
5813. Drinkplaatsen | Drinking places
365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate

Werken bij Asset Ingenieursbureau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asset Ingenieursbureau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asset Ingenieursbureau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asset Ingenieursbureau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van Asset Ingenieursbureau NV in sociale netwerken
Look for responds of Asset Ingenieursbureau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asset Ingenieursbureau NV. Laat een reactie achter voor Asset Ingenieursbureau NV. Asset Ingenieursbureau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asset Ingenieursbureau NV. Leave a respond for Asset Ingenieursbureau NV. Asset Ingenieursbureau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asset Ingenieursbureau NV op de google maps. Adres en contacten Asset Ingenieursbureau NV
Location of Asset Ingenieursbureau NV on the google maps. Address and contacts of Asset Ingenieursbureau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Asset Ingenieursbureau NV Asset Ingenieursbureau NV: FLFEDERATION BELGE DES EXPLOITANTS D'AUTOBUS ET D'AUTOCARS BEROEPSVER. | Vermeulen J | BANCONTACT-MISTER CASH | WILLY ANDRE | CHAMPS-ELYS?ES

Other related companies as Asset Ingenieursbureau NV: FLFEDERATION BELGE DES EXPLOITANTS D'AUTOBUS ET D'AUTOCARS BEROEPSVER. | Vermeulen J | BANCONTACT-MISTER CASH | WILLY ANDRE | CHAMPS-ELYS?ES

Asset Ingenieursbureau NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Asset Ingenieursbureau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09654479980. Het bedrijf Asset Ingenieursbureau NV bevindt zich op het adres: Wiedauwkaai 51; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Lijst met producten zijn Engineering offices - Environmental techniques; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators.
De hoofdactiviteit van Asset Ingenieursbureau NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asset Ingenieursbureau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asset Ingenieursbureau NV, openstaande posities, locatie van Asset Ingenieursbureau NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asset Ingenieursbureau NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Asset Ingenieursbureau NV, company assigned to the tax number BE09654479980. The company Asset Ingenieursbureau NV is located at the address: Wiedauwkaai 51; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices- Civil engineering. List of products are Engineering offices - Environmental techniques; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators.
The main activity of Asset Ingenieursbureau NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Asset Ingenieursbureau NV is not available. You also can look at reviews of Asset Ingenieursbureau NV, open positions, location of Asset Ingenieursbureau NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asset Ingenieursbureau NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asset Ingenieursbureau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asset Ingenieursbureau NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asset Ingenieursbureau NV, employees, financial statistics.