FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FLE.E.G. SLACHTHUIS NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

Contactgegevens FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Slachthuisln. 1 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-00-96 32-15-28-00-96

Fax (fax): 32-15-27-61-49 32-15-27-61-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE.E.G. SLACHTHUIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE.E.G. SLACHTHUIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE.E.G. SLACHTHUIS NV
Products information FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06955413818
Ondernemingsnummer: 7899963378
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLE.E.G. SLACHTHUIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE.E.G. SLACHTHUIS NV
(Get full report from official database of BE for FLE.E.G. SLACHTHUIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE.E.G. SLACHTHUIS NV
Addition kinds of activities for FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
55999901. Dunebuggies | Dunebuggies
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper

Werken bij FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

Zoek naar antwoorden van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Laat een reactie achter voor FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. FLE.E.G. SLACHTHUIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. Leave a respond for FLE.E.G. SLACHTHUIS NV. FLE.E.G. SLACHTHUIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE.E.G. SLACHTHUIS NV op de google maps. Adres en contacten FLE.E.G. SLACHTHUIS NV
Location of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV on the google maps. Address and contacts of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE.E.G. SLACHTHUIS NV FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: JACQUES DESSANGE | DIRK VERCAMMEN | C & C (CNUDDE & CONNY) NV | CONSTANT EELEN | VUUR & VLAM BVBA

Other related companies as FLE.E.G. SLACHTHUIS NV: JACQUES DESSANGE | DIRK VERCAMMEN | C & C (CNUDDE & CONNY) NV | CONSTANT EELEN | VUUR & VLAM BVBA

FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06955413818. Het bedrijf FLE.E.G. SLACHTHUIS NV bevindt zich op het adres: Slachthuisln. 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLE.E.G. SLACHTHUIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, openstaande posities, locatie van FLE.E.G. SLACHTHUIS NV op de kaart.

FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is a company, that was registered 2014 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, company assigned to the tax number BE06955413818. The company FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is located at the address: Slachthuisln. 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLE.E.G. SLACHTHUIS NV were not found.
The main activity of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV is not available. You also can look at reviews of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, open positions, location of FLE.E.G. SLACHTHUIS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE.E.G. SLACHTHUIS NV, employees, financial statistics.