Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Contactgegevens Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Helena Thyslei 4; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 59 83; 0475 94 52 14 (+32-03 653 59 83; 0475 94 52 14) 03 653 59 83; 0475 94 52 14 (+32-03 653 59 83; 0475 94 52 14)

Fax (fax): 03 653 59 83 (+32-03 653 59 83) 03 653 59 83 (+32-03 653 59 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Products information Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

BTW identificatienummer (tax): BE08601989746
Ondernemingsnummer: 7211944580
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Drawing offices

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
(Get full report from official database of BE for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Addition kinds of activities for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
50939907. Rubber schroot | Rubber scrap
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant

Werken bij Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans in sociale netwerken
Look for responds of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Laat een reactie achter voor Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Leave a respond for Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans. Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans op de google maps. Adres en contacten Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans
Location of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on the google maps. Address and contacts of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans

Andere gerelateerde bedrijven als come Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: PAYPHONE COMPANY BRUSSELS | Katelijn | Boutique Coiffure | S. OPDENACKER | Les gites d'etapes

Other related companies as Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans: PAYPHONE COMPANY BRUSSELS | Katelijn | Boutique Coiffure | S. OPDENACKER | Les gites d'etapes

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601989746. Het bedrijf Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans bevindt zich op het adres: Helena Thyslei 4; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Drawing offices.
De hoofdactiviteit van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, openstaande posities, locatie van Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, company assigned to the tax number BE08601989746. The company Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is located at the address: Helena Thyslei 4; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering offices - General. List of products are Drawing offices.
The main activity of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans is not available. You also can look at reviews of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, open positions, location of Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teken- & ontwerpbureau Ivo Toremans, employees, financial statistics.