Taeymans R (Kantoor BVBA

Contactgegevens Taeymans R (Kantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taeymans R (Kantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taeymans R (Kantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karmelietenstraat 78; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 440 27 41 (+32-03 440 27 41) 03 440 27 41 (+32-03 440 27 41)

Fax (fax): 03 440 74 55 (+32-03 440 74 55) 03 440 74 55 (+32-03 440 74 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taeymans R (Kantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taeymans R (Kantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taeymans R (Kantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taeymans R (Kantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taeymans R (Kantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taeymans R (Kantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taeymans R (Kantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taeymans R (Kantoor BVBA
Products information Taeymans R (Kantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08080963134
Ondernemingsnummer: 1627319335
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Surveyors & valuers - General; Consulting engineers

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taeymans R (Kantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Taeymans R (Kantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taeymans R (Kantoor BVBA
Addition kinds of activities for Taeymans R (Kantoor BVBA

794102. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
57129902. Kasten, behalve op maat gemaakt: keuken | Cabinets, except custom made: kitchen
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered

Werken bij Taeymans R (Kantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taeymans R (Kantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taeymans R (Kantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taeymans R (Kantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Taeymans R (Kantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Taeymans R (Kantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taeymans R (Kantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Taeymans R (Kantoor BVBA. Taeymans R (Kantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taeymans R (Kantoor BVBA. Leave a respond for Taeymans R (Kantoor BVBA. Taeymans R (Kantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taeymans R (Kantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Taeymans R (Kantoor BVBA
Location of Taeymans R (Kantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Taeymans R (Kantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Taeymans R (Kantoor BVBA Taeymans R (Kantoor BVBA: FLOCMW GENT OPENB. INSTEL. | VAN ROMPAEY ELEKTRO | CORDONNERIE DES ETANGS | Fermetje ('t) | De Tollenaere H

Other related companies as Taeymans R (Kantoor BVBA: FLOCMW GENT OPENB. INSTEL. | VAN ROMPAEY ELEKTRO | CORDONNERIE DES ETANGS | Fermetje ('t) | De Tollenaere H

Taeymans R (Kantoor BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taeymans R (Kantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080963134. Het bedrijf Taeymans R (Kantoor BVBA bevindt zich op het adres: Karmelietenstraat 78; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Surveyors & valuers - General; Consulting engineers.
De hoofdactiviteit van Taeymans R (Kantoor BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taeymans R (Kantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taeymans R (Kantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Taeymans R (Kantoor BVBA op de kaart.

Taeymans R (Kantoor BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taeymans R (Kantoor BVBA, company assigned to the tax number BE08080963134. The company Taeymans R (Kantoor BVBA is located at the address: Karmelietenstraat 78; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Surveyors & valuers - General; Consulting engineers.
The main activity of Taeymans R (Kantoor BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Taeymans R (Kantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Taeymans R (Kantoor BVBA, open positions, location of Taeymans R (Kantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taeymans R (Kantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taeymans R (Kantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taeymans R (Kantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taeymans R (Kantoor BVBA, employees, financial statistics.