Praaning Meines Consultancy Group

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Praaning Meines Consultancy Group
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Praaning Meines Consultancy Group

Contactgegevens Praaning Meines Consultancy Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Praaning Meines Consultancy Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

Praaning Meines Consultancy Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Franklin 106-108; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 735 83 96 (+32-02 735 83 96) 02 735 83 96 (+32-02 735 83 96)

Fax (fax): 02 735 84 66 (+32-02 735 84 66) 02 735 84 66 (+32-02 735 84 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Praaning Meines Consultancy Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Praaning Meines Consultancy Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Praaning Meines Consultancy Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Praaning Meines Consultancy Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Praaning Meines Consultancy Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Praaning Meines Consultancy Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Praaning Meines Consultancy Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Praaning Meines Consultancy Group
Products information Praaning Meines Consultancy Group

BTW identificatienummer (tax): BE05864196777
Ondernemingsnummer: 4069854736
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Management consultants

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Praaning Meines Consultancy Group
(Get full report from official database of BE for Praaning Meines Consultancy Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor Praaning Meines Consultancy Group
Addition kinds of activities for Praaning Meines Consultancy Group

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij Praaning Meines Consultancy Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Praaning Meines Consultancy Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Praaning Meines Consultancy Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Praaning Meines Consultancy Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Praaning Meines Consultancy Group in sociale netwerken
Look for responds of Praaning Meines Consultancy Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor Praaning Meines Consultancy Group. Laat een reactie achter voor Praaning Meines Consultancy Group. Praaning Meines Consultancy Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Praaning Meines Consultancy Group. Leave a respond for Praaning Meines Consultancy Group. Praaning Meines Consultancy Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Praaning Meines Consultancy Group op de google maps. Adres en contacten Praaning Meines Consultancy Group
Location of Praaning Meines Consultancy Group on the google maps. Address and contacts of Praaning Meines Consultancy Group

Andere gerelateerde bedrijven als come Praaning Meines Consultancy Group Praaning Meines Consultancy Group: de Montjoye H | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ROLAND COOLS | LYC?E LOUIS LEPOIVRE | Degraeve NV

Other related companies as Praaning Meines Consultancy Group: de Montjoye H | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ROLAND COOLS | LYC?E LOUIS LEPOIVRE | Degraeve NV

Praaning Meines Consultancy Group is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Praaning Meines Consultancy Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05864196777. Het bedrijf Praaning Meines Consultancy Group bevindt zich op het adres: Rue Franklin 106-108; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Management consultants.
De hoofdactiviteit van Praaning Meines Consultancy Group is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Praaning Meines Consultancy Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Praaning Meines Consultancy Group, openstaande posities, locatie van Praaning Meines Consultancy Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Praaning Meines Consultancy Group is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Praaning Meines Consultancy Group, company assigned to the tax number BE05864196777. The company Praaning Meines Consultancy Group is located at the address: Rue Franklin 106-108; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Management consultants.
The main activity of Praaning Meines Consultancy Group is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Praaning Meines Consultancy Group is not available. You also can look at reviews of Praaning Meines Consultancy Group, open positions, location of Praaning Meines Consultancy Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Praaning Meines Consultancy Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Praaning Meines Consultancy Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Praaning Meines Consultancy Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Praaning Meines Consultancy Group, employees, financial statistics.