FLGANDA MOLENS NV

Contactgegevens FLGANDA MOLENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGANDA MOLENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGANDA MOLENS NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Stropkaai 27 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-43-82-80 32-92-43-82-80

Fax (fax): +32 (13) 601-13-11 +32 (13) 601-13-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGANDA MOLENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGANDA MOLENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGANDA MOLENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGANDA MOLENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGANDA MOLENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGANDA MOLENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGANDA MOLENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGANDA MOLENS NV
Products information FLGANDA MOLENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03912750244
Ondernemingsnummer: 1950317382
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 797,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLGANDA MOLENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGANDA MOLENS NV
(Get full report from official database of BE for FLGANDA MOLENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGANDA MOLENS NV
Addition kinds of activities for FLGANDA MOLENS NV

20410103. Maïsmeel | Corn flour
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij FLGANDA MOLENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGANDA MOLENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGANDA MOLENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGANDA MOLENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van FLGANDA MOLENS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGANDA MOLENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGANDA MOLENS NV. Laat een reactie achter voor FLGANDA MOLENS NV. FLGANDA MOLENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGANDA MOLENS NV. Leave a respond for FLGANDA MOLENS NV. FLGANDA MOLENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGANDA MOLENS NV op de google maps. Adres en contacten FLGANDA MOLENS NV
Location of FLGANDA MOLENS NV on the google maps. Address and contacts of FLGANDA MOLENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGANDA MOLENS NV FLGANDA MOLENS NV: Instituut Linda | EDELSCHRIJN | RUDY VAN COSTER | GAUTHIER VAN MEERBEECK | JAN MORET & CO CVA

Other related companies as FLGANDA MOLENS NV: Instituut Linda | EDELSCHRIJN | RUDY VAN COSTER | GAUTHIER VAN MEERBEECK | JAN MORET & CO CVA

FLGANDA MOLENS NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGANDA MOLENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03912750244. Het bedrijf FLGANDA MOLENS NV bevindt zich op het adres: Stropkaai 27 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 797,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLGANDA MOLENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGANDA MOLENS NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGANDA MOLENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGANDA MOLENS NV, openstaande posities, locatie van FLGANDA MOLENS NV op de kaart.

FLGANDA MOLENS NV is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLGANDA MOLENS NV, company assigned to the tax number BE03912750244. The company FLGANDA MOLENS NV is located at the address: Stropkaai 27 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 797,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLGANDA MOLENS NV were not found.
The main activity of FLGANDA MOLENS NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGANDA MOLENS NV is not available. You also can look at reviews of FLGANDA MOLENS NV, open positions, location of FLGANDA MOLENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGANDA MOLENS NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGANDA MOLENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGANDA MOLENS NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGANDA MOLENS NV, employees, financial statistics.