Gordons Ingenieursbureau BVBA

Contactgegevens Gordons Ingenieursbureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gordons Ingenieursbureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gordons Ingenieursbureau BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mosselerlaan 69; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 30 42 09 (+32-089 30 42 09) 089 30 42 09 (+32-089 30 42 09)

Fax (fax): 089 30 42 09 (+32-089 30 42 09) 089 30 42 09 (+32-089 30 42 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gordons Ingenieursbureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gordons Ingenieursbureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gordons Ingenieursbureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gordons Ingenieursbureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gordons Ingenieursbureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gordons Ingenieursbureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gordons Ingenieursbureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gordons Ingenieursbureau BVBA
Products information Gordons Ingenieursbureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02740509033
Ondernemingsnummer: 2522705078
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Safety coordinators

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gordons Ingenieursbureau BVBA
(Get full report from official database of BE for Gordons Ingenieursbureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gordons Ingenieursbureau BVBA
Addition kinds of activities for Gordons Ingenieursbureau BVBA

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
78419900. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec

Werken bij Gordons Ingenieursbureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gordons Ingenieursbureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Gordons Ingenieursbureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gordons Ingenieursbureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Laat een reactie achter voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Gordons Ingenieursbureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Leave a respond for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Gordons Ingenieursbureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gordons Ingenieursbureau BVBA op de google maps. Adres en contacten Gordons Ingenieursbureau BVBA
Location of Gordons Ingenieursbureau BVBA on the google maps. Address and contacts of Gordons Ingenieursbureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gordons Ingenieursbureau BVBA Gordons Ingenieursbureau BVBA: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE (SNCI) | Aryanpour Sam | Swiss Axe BVBA | RIK DEMUYNCK | Automotive and Industrial Supply Co SA-NV

Other related companies as Gordons Ingenieursbureau BVBA: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE (SNCI) | Aryanpour Sam | Swiss Axe BVBA | RIK DEMUYNCK | Automotive and Industrial Supply Co SA-NV

Gordons Ingenieursbureau BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gordons Ingenieursbureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02740509033. Het bedrijf Gordons Ingenieursbureau BVBA bevindt zich op het adres: Mosselerlaan 69; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Safety coordinators.
De hoofdactiviteit van Gordons Ingenieursbureau BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gordons Ingenieursbureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gordons Ingenieursbureau BVBA, openstaande posities, locatie van Gordons Ingenieursbureau BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gordons Ingenieursbureau BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gordons Ingenieursbureau BVBA, company assigned to the tax number BE02740509033. The company Gordons Ingenieursbureau BVBA is located at the address: Mosselerlaan 69; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Safety coordinators.
The main activity of Gordons Ingenieursbureau BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gordons Ingenieursbureau BVBA is not available. You also can look at reviews of Gordons Ingenieursbureau BVBA, open positions, location of Gordons Ingenieursbureau BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gordons Ingenieursbureau BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gordons Ingenieursbureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gordons Ingenieursbureau BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gordons Ingenieursbureau BVBA, employees, financial statistics.