Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Fabrema Diffusion (Immobili猫re)
Private companiesFurniture and Fixtures • Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

Contactgegevens Fabrema Diffusion (Immobili猫re): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabrema Diffusion (Immobili猫re): address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pied Noir 9; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 26 03 37 (+32-081 26 03 37) 081 26 03 37 (+32-081 26 03 37)

Fax (fax): 081 26 03 37 (+32-081 26 03 37) 081 26 03 37 (+32-081 26 03 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabrema Diffusion (Immobili猫re): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabrema Diffusion (Immobili猫re)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabrema Diffusion (Immobili猫re)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabrema Diffusion (Immobili猫re), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabrema Diffusion (Immobili猫re), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabrema Diffusion (Immobili猫re)
Products information Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

BTW identificatienummer (tax): BE02699310302
Ondernemingsnummer: 3846008300
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Fabrema Diffusion (Immobili猫re) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabrema Diffusion (Immobili猫re)
(Get full report from official database of BE for Fabrema Diffusion (Immobili猫re))

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabrema Diffusion (Immobili猫re)
Addition kinds of activities for Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
508400. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
34210000. Bestek | Cutlery
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
50120204. Taxi's | Taxicabs

Werken bij Fabrema Diffusion (Immobili猫re): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabrema Diffusion (Immobili猫re): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

Zoek naar antwoorden van Fabrema Diffusion (Immobili猫re) in sociale netwerken
Look for responds of Fabrema Diffusion (Immobili猫re) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Laat een reactie achter voor Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Fabrema Diffusion (Immobili猫re) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Leave a respond for Fabrema Diffusion (Immobili猫re). Fabrema Diffusion (Immobili猫re) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabrema Diffusion (Immobili猫re) op de google maps. Adres en contacten Fabrema Diffusion (Immobili猫re)
Location of Fabrema Diffusion (Immobili猫re) on the google maps. Address and contacts of Fabrema Diffusion (Immobili猫re)

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabrema Diffusion (Immobili猫re) Fabrema Diffusion (Immobili猫re): LEFEVER RIJSCHOOL | MONVILLE | Sonja Hair@Home | WILFRIED ADRIAENS | PARFUMERIE KOLIBRI

Other related companies as Fabrema Diffusion (Immobili猫re): LEFEVER RIJSCHOOL | MONVILLE | Sonja Hair@Home | WILFRIED ADRIAENS | PARFUMERIE KOLIBRI

Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabrema Diffusion (Immobili猫re), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02699310302. Het bedrijf Fabrema Diffusion (Immobili猫re) bevindt zich op het adres: Rue du Pied Noir 9; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Fabrema Diffusion (Immobili猫re) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabrema Diffusion (Immobili猫re), openstaande posities, locatie van Fabrema Diffusion (Immobili猫re) op de kaart.

Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabrema Diffusion (Immobili猫re), company assigned to the tax number BE02699310302. The company Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is located at the address: Rue du Pied Noir 9; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices - General. Products created in Fabrema Diffusion (Immobili猫re) were not found.
The main activity of Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabrema Diffusion (Immobili猫re) is not available. You also can look at reviews of Fabrema Diffusion (Immobili猫re), open positions, location of Fabrema Diffusion (Immobili猫re) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabrema Diffusion (Immobili猫re), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabrema Diffusion (Immobili猫re), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabrema Diffusion (Immobili猫re), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabrema Diffusion (Immobili猫re), employees, financial statistics.