Sonja Hair@Home

Contactgegevens Sonja Hair@Home: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonja Hair@Home: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonja Hair@Home

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driewegenstraat 9A; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 25 35 50 (+32-051 25 35 50) 051 25 35 50 (+32-051 25 35 50)

Fax (fax): 051 20 17 88 (+32-051 20 17 88) 051 20 17 88 (+32-051 20 17 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonja Hair@Home: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonja Hair@Home"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonja Hair@Home"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonja Hair@Home, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonja Hair@Home. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonja Hair@Home, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonja Hair@Home. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonja Hair@Home
Products information Sonja Hair@Home

BTW identificatienummer (tax): BE06513214111
Ondernemingsnummer: 9503417968
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Sonja Hair@Home zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonja Hair@Home
(Get full report from official database of BE for Sonja Hair@Home)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonja Hair@Home
Addition kinds of activities for Sonja Hair@Home

22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij Sonja Hair@Home: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonja Hair@Home: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonja Hair@Home. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonja Hair@Home. Looking for open vacancies in other companies

 • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

 • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

 • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

  Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

 • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

 • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: De Rynck Elza

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

 • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

 • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van Sonja Hair@Home in sociale netwerken
Look for responds of Sonja Hair@Home in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonja Hair@Home. Laat een reactie achter voor Sonja Hair@Home. Sonja Hair@Home bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonja Hair@Home. Leave a respond for Sonja Hair@Home. Sonja Hair@Home on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonja Hair@Home op de google maps. Adres en contacten Sonja Hair@Home
Location of Sonja Hair@Home on the google maps. Address and contacts of Sonja Hair@Home

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonja Hair@Home Sonja Hair@Home: H?TEL LE BEAU S?JOUR | MOL COMPANY NV | Cieters-Imbo | CHRISTEL VAN SPEYBROECK | Serckx C

Other related companies as Sonja Hair@Home: H?TEL LE BEAU S?JOUR | MOL COMPANY NV | Cieters-Imbo | CHRISTEL VAN SPEYBROECK | Serckx C

Sonja Hair@Home is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonja Hair@Home, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06513214111. Het bedrijf Sonja Hair@Home bevindt zich op het adres: Driewegenstraat 9A; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonja Hair@Home zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonja Hair@Home is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonja Hair@Home is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonja Hair@Home, openstaande posities, locatie van Sonja Hair@Home op de kaart.

Sonja Hair@Home is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonja Hair@Home, company assigned to the tax number BE06513214111. The company Sonja Hair@Home is located at the address: Driewegenstraat 9A; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonja Hair@Home were not found.
The main activity of Sonja Hair@Home is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonja Hair@Home is not available. You also can look at reviews of Sonja Hair@Home, open positions, location of Sonja Hair@Home on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonja Hair@Home, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonja Hair@Home, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonja Hair@Home, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonja Hair@Home, employees, financial statistics.