Dessin & Construction

Contactgegevens Dessin & Construction: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dessin & Construction: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dessin & Construction

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Francs 78; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 43 48 83 (+32-071 43 48 83) 071 43 48 83 (+32-071 43 48 83)

Fax (fax): 071 36 03 29 (+32-071 36 03 29) 071 36 03 29 (+32-071 36 03 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dessin & Construction: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dessin & Construction"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dessin & Construction"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dessin & Construction, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dessin & Construction. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dessin & Construction, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dessin & Construction. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dessin & Construction
Products information Dessin & Construction

BTW identificatienummer (tax): BE08013671875
Ondernemingsnummer: 5588714599
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Dessin & Construction zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dessin & Construction
(Get full report from official database of BE for Dessin & Construction)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dessin & Construction
Addition kinds of activities for Dessin & Construction

737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet

Werken bij Dessin & Construction: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dessin & Construction: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dessin & Construction. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dessin & Construction. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Dessin & Construction in sociale netwerken
Look for responds of Dessin & Construction in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dessin & Construction. Laat een reactie achter voor Dessin & Construction. Dessin & Construction bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dessin & Construction. Leave a respond for Dessin & Construction. Dessin & Construction on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dessin & Construction op de google maps. Adres en contacten Dessin & Construction
Location of Dessin & Construction on the google maps. Address and contacts of Dessin & Construction

Andere gerelateerde bedrijven als come Dessin & Construction Dessin & Construction: DE ROZENBOOG | Decover | Vandenbroucke M | Ghysbrecht Lieve | HERMAN GYSELINGS

Other related companies as Dessin & Construction: DE ROZENBOOG | Decover | Vandenbroucke M | Ghysbrecht Lieve | HERMAN GYSELINGS

Dessin & Construction is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dessin & Construction, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013671875. Het bedrijf Dessin & Construction bevindt zich op het adres: Rue des Francs 78; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Dessin & Construction zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dessin & Construction is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dessin & Construction is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dessin & Construction, openstaande posities, locatie van Dessin & Construction op de kaart.

Dessin & Construction is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dessin & Construction, company assigned to the tax number BE08013671875. The company Dessin & Construction is located at the address: Rue des Francs 78; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering offices - General. Products created in Dessin & Construction were not found.
The main activity of Dessin & Construction is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dessin & Construction is not available. You also can look at reviews of Dessin & Construction, open positions, location of Dessin & Construction on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dessin & Construction, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dessin & Construction, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dessin & Construction, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dessin & Construction, employees, financial statistics.