ENVIRONNEMENT ILLIMITE

Particuliere bedrijvencommunicatie • ENVIRONNEMENT ILLIMITE
Private companiesCommunications • ENVIRONNEMENT ILLIMITE

Contactgegevens ENVIRONNEMENT ILLIMITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENVIRONNEMENT ILLIMITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENVIRONNEMENT ILLIMITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Poincar茅 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 39 36 (+32-02 521 39 36) 02 521 39 36 (+32-02 521 39 36)

Fax (fax): 02 527 16 17 (+32-02 527 16 17) 02 527 16 17 (+32-02 527 16 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENVIRONNEMENT ILLIMITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENVIRONNEMENT ILLIMITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENVIRONNEMENT ILLIMITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENVIRONNEMENT ILLIMITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENVIRONNEMENT ILLIMITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENVIRONNEMENT ILLIMITE
Products information ENVIRONNEMENT ILLIMITE

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ENVIRONNEMENT ILLIMITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENVIRONNEMENT ILLIMITE
(Get full report from official database of BE for ENVIRONNEMENT ILLIMITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENVIRONNEMENT ILLIMITE
Addition kinds of activities for ENVIRONNEMENT ILLIMITE

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
39650300. Fasteners | Fasteners
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij ENVIRONNEMENT ILLIMITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENVIRONNEMENT ILLIMITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

Zoek naar antwoorden van ENVIRONNEMENT ILLIMITE in sociale netwerken
Look for responds of ENVIRONNEMENT ILLIMITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Laat een reactie achter voor ENVIRONNEMENT ILLIMITE. ENVIRONNEMENT ILLIMITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENVIRONNEMENT ILLIMITE. Leave a respond for ENVIRONNEMENT ILLIMITE. ENVIRONNEMENT ILLIMITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENVIRONNEMENT ILLIMITE op de google maps. Adres en contacten ENVIRONNEMENT ILLIMITE
Location of ENVIRONNEMENT ILLIMITE on the google maps. Address and contacts of ENVIRONNEMENT ILLIMITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENVIRONNEMENT ILLIMITE ENVIRONNEMENT ILLIMITE: Dusart D | Geysen E | BOUVIERKENNEL VON MARED HAUS | LOSSEAU JOHN ASSUR | ANDRE

Other related companies as ENVIRONNEMENT ILLIMITE: Dusart D | Geysen E | BOUVIERKENNEL VON MARED HAUS | LOSSEAU JOHN ASSUR | ANDRE

ENVIRONNEMENT ILLIMITE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENVIRONNEMENT ILLIMITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf ENVIRONNEMENT ILLIMITE bevindt zich op het adres: Boulevard Poincar茅 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Producten gemaakt in ENVIRONNEMENT ILLIMITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENVIRONNEMENT ILLIMITE is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENVIRONNEMENT ILLIMITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENVIRONNEMENT ILLIMITE, openstaande posities, locatie van ENVIRONNEMENT ILLIMITE op de kaart.

ENVIRONNEMENT ILLIMITE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENVIRONNEMENT ILLIMITE, company assigned to the tax number BE05018798828. The company ENVIRONNEMENT ILLIMITE is located at the address: Boulevard Poincar茅 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. Products created in ENVIRONNEMENT ILLIMITE were not found.
The main activity of ENVIRONNEMENT ILLIMITE is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENVIRONNEMENT ILLIMITE is not available. You also can look at reviews of ENVIRONNEMENT ILLIMITE, open positions, location of ENVIRONNEMENT ILLIMITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENVIRONNEMENT ILLIMITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENVIRONNEMENT ILLIMITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENVIRONNEMENT ILLIMITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENVIRONNEMENT ILLIMITE, employees, financial statistics.