FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

Contactgegevens FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Autolei 107 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-66-38-38 32-33-66-38-38

Fax (fax): 32-33-66-36-00 32-33-66-36-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV
Products information FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05601898193
Ondernemingsnummer: 1694885253
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV
(Get full report from official database of BE for FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV
Addition kinds of activities for FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

Zoek naar antwoorden van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Laat een reactie achter voor FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. Leave a respond for FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV. FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV op de google maps. Adres en contacten FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV
Location of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV on the google maps. Address and contacts of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: B.C. LE LEADER | LA COLOMBINE | DE BOCK | ELISABETH VERHAEGHE | DUBOIS MARCEL

Other related companies as FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV: B.C. LE LEADER | LA COLOMBINE | DE BOCK | ELISABETH VERHAEGHE | DUBOIS MARCEL

FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05601898193. Het bedrijf FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV bevindt zich op het adres: Autolei 107 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, openstaande posities, locatie van FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV op de kaart.

FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is a company, that was registered 1987 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, company assigned to the tax number BE05601898193. The company FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is located at the address: Autolei 107 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV were not found.
The main activity of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV is not available. You also can look at reviews of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, open positions, location of FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISTILLERIE BAL ET LOUIS MEEUS NV, employees, financial statistics.