FLDIDESS BVBA

Contactgegevens FLDIDESS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIDESS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIDESS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brulens 18 2275 Lille - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-55-35-20 32-14-55-35-20

Fax (fax): 32-14-55-64-77 32-14-55-64-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIDESS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIDESS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIDESS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIDESS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIDESS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIDESS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIDESS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIDESS BVBA
Products information FLDIDESS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03501861572
Ondernemingsnummer: 9388061523
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLDIDESS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIDESS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDIDESS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIDESS BVBA
Addition kinds of activities for FLDIDESS BVBA

511203. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
20799902. Katoenzaadolie, geraffineerd: niet gemaakt in katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil, refined: not made in cottonseed oil mills
22620300. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic

Werken bij FLDIDESS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIDESS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIDESS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIDESS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

Zoek naar antwoorden van FLDIDESS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDIDESS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIDESS BVBA. Laat een reactie achter voor FLDIDESS BVBA. FLDIDESS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIDESS BVBA. Leave a respond for FLDIDESS BVBA. FLDIDESS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIDESS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDIDESS BVBA
Location of FLDIDESS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDIDESS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIDESS BVBA FLDIDESS BVBA: JEAN STEENKISTE | GALERIE FRANCIS VAN HOOF | INTERPNEU | CHRISTIAN KOLP | Neyt Interieur NV

Other related companies as FLDIDESS BVBA: JEAN STEENKISTE | GALERIE FRANCIS VAN HOOF | INTERPNEU | CHRISTIAN KOLP | Neyt Interieur NV

FLDIDESS BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIDESS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501861572. Het bedrijf FLDIDESS BVBA bevindt zich op het adres: Brulens 18 2275 Lille - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLDIDESS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIDESS BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIDESS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIDESS BVBA, openstaande posities, locatie van FLDIDESS BVBA op de kaart.

FLDIDESS BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDIDESS BVBA, company assigned to the tax number BE03501861572. The company FLDIDESS BVBA is located at the address: Brulens 18 2275 Lille - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLDIDESS BVBA were not found.
The main activity of FLDIDESS BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIDESS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDIDESS BVBA, open positions, location of FLDIDESS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIDESS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIDESS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIDESS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIDESS BVBA, employees, financial statistics.