ANTWERP GAS TERMINAL NV

Contactgegevens ANTWERP GAS TERMINAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP GAS TERMINAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP GAS TERMINAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Land Van Waasln 3, Haven 1183 9130 Kallo, België

Telefoon (phone): 32.35 70 92 50 32.35 70 92 50

Fax (fax): 32.35 70 92 53 32.35 70 92 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP GAS TERMINAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP GAS TERMINAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP GAS TERMINAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP GAS TERMINAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP GAS TERMINAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP GAS TERMINAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP GAS TERMINAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP GAS TERMINAL NV
Products information ANTWERP GAS TERMINAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08588531494
Ondernemingsnummer: 6204223632
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Gas - production and distribution

Product categorie (product category): Energy; Energy and Raw Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP GAS TERMINAL NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP GAS TERMINAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP GAS TERMINAL NV
Addition kinds of activities for ANTWERP GAS TERMINAL NV

8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies

Werken bij ANTWERP GAS TERMINAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP GAS TERMINAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP GAS TERMINAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP GAS TERMINAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van ANTWERP GAS TERMINAL NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP GAS TERMINAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP GAS TERMINAL NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP GAS TERMINAL NV. ANTWERP GAS TERMINAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP GAS TERMINAL NV. Leave a respond for ANTWERP GAS TERMINAL NV. ANTWERP GAS TERMINAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP GAS TERMINAL NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP GAS TERMINAL NV
Location of ANTWERP GAS TERMINAL NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP GAS TERMINAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP GAS TERMINAL NV ANTWERP GAS TERMINAL NV: KBC | Service Bureau Jansen BVBA | MASP | BAKKERIJ STEIMETZ | HILDE COPPENS

Other related companies as ANTWERP GAS TERMINAL NV: KBC | Service Bureau Jansen BVBA | MASP | BAKKERIJ STEIMETZ | HILDE COPPENS

ANTWERP GAS TERMINAL NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP GAS TERMINAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08588531494. Het bedrijf ANTWERP GAS TERMINAL NV bevindt zich op het adres: Land Van Waasln 3, Haven 1183 9130 Kallo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Energy; Energy and Raw Materials. Lijst met producten zijn Gas - production and distribution.
De hoofdactiviteit van ANTWERP GAS TERMINAL NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP GAS TERMINAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP GAS TERMINAL NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP GAS TERMINAL NV op de kaart.

ANTWERP GAS TERMINAL NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP GAS TERMINAL NV, company assigned to the tax number BE08588531494. The company ANTWERP GAS TERMINAL NV is located at the address: Land Van Waasln 3, Haven 1183 9130 Kallo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Energy; Energy and Raw Materials. List of products are Gas - production and distribution.
The main activity of ANTWERP GAS TERMINAL NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP GAS TERMINAL NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP GAS TERMINAL NV, open positions, location of ANTWERP GAS TERMINAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP GAS TERMINAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP GAS TERMINAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP GAS TERMINAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP GAS TERMINAL NV, employees, financial statistics.