GUICHET DE L'ENERGIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GUICHET DE L'ENERGIE
Private companiesWater Transportation • GUICHET DE L'ENERGIE

Contactgegevens GUICHET DE L'ENERGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUICHET DE L'ENERGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUICHET DE L'ENERGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Croisiers 19; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 223 45 58 (+32-04 223 45 58) 04 223 45 58 (+32-04 223 45 58)

Fax (fax): 04 222 31 19 (+32-04 222 31 19) 04 222 31 19 (+32-04 222 31 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUICHET DE L'ENERGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUICHET DE L'ENERGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUICHET DE L'ENERGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUICHET DE L'ENERGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUICHET DE L'ENERGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUICHET DE L'ENERGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUICHET DE L'ENERGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUICHET DE L'ENERGIE
Products information GUICHET DE L'ENERGIE

BTW identificatienummer (tax): BE02919860839
Ondernemingsnummer: 1441925048
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Engineering offices- Technical equipment

Product categorie (product category): Energy saving and recuperation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUICHET DE L'ENERGIE
(Get full report from official database of BE for GUICHET DE L'ENERGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUICHET DE L'ENERGIE
Addition kinds of activities for GUICHET DE L'ENERGIE

2452. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
204400. Rijstmalen | Rice milling
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears

Werken bij GUICHET DE L'ENERGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUICHET DE L'ENERGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUICHET DE L'ENERGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUICHET DE L'ENERGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van GUICHET DE L'ENERGIE in sociale netwerken
Look for responds of GUICHET DE L'ENERGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUICHET DE L'ENERGIE. Laat een reactie achter voor GUICHET DE L'ENERGIE. GUICHET DE L'ENERGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUICHET DE L'ENERGIE. Leave a respond for GUICHET DE L'ENERGIE. GUICHET DE L'ENERGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUICHET DE L'ENERGIE op de google maps. Adres en contacten GUICHET DE L'ENERGIE
Location of GUICHET DE L'ENERGIE on the google maps. Address and contacts of GUICHET DE L'ENERGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUICHET DE L'ENERGIE GUICHET DE L'ENERGIE: De Geus | DIDIER DELBAEN | E.P.A. | Emi NV | PEETERS & ZOON

Other related companies as GUICHET DE L'ENERGIE: De Geus | DIDIER DELBAEN | E.P.A. | Emi NV | PEETERS & ZOON

GUICHET DE L'ENERGIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUICHET DE L'ENERGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02919860839. Het bedrijf GUICHET DE L'ENERGIE bevindt zich op het adres: Rue des Croisiers 19; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Energy saving and recuperation. Lijst met producten zijn Engineering offices- Technical equipment.
De hoofdactiviteit van GUICHET DE L'ENERGIE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUICHET DE L'ENERGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUICHET DE L'ENERGIE, openstaande posities, locatie van GUICHET DE L'ENERGIE op de kaart.

GUICHET DE L'ENERGIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUICHET DE L'ENERGIE, company assigned to the tax number BE02919860839. The company GUICHET DE L'ENERGIE is located at the address: Rue des Croisiers 19; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Energy saving and recuperation. List of products are Engineering offices- Technical equipment.
The main activity of GUICHET DE L'ENERGIE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUICHET DE L'ENERGIE is not available. You also can look at reviews of GUICHET DE L'ENERGIE, open positions, location of GUICHET DE L'ENERGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUICHET DE L'ENERGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUICHET DE L'ENERGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUICHET DE L'ENERGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUICHET DE L'ENERGIE, employees, financial statistics.