BARIUM MINERALS INC

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BARIUM MINERALS INC
Private companiesCoal Mining • BARIUM MINERALS INC

Contactgegevens BARIUM MINERALS INC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARIUM MINERALS INC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARIUM MINERALS INC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route De Mellet 171 6220 Fleurus, België

Telefoon (phone): 32.71 81 50 21 32.71 81 50 21

Fax (fax): 32.71 81 71 08 32.71 81 71 08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARIUM MINERALS INC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARIUM MINERALS INC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARIUM MINERALS INC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARIUM MINERALS INC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARIUM MINERALS INC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARIUM MINERALS INC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARIUM MINERALS INC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARIUM MINERALS INC
Products information BARIUM MINERALS INC

BTW identificatienummer (tax): BE05325592041
Ondernemingsnummer: 1209838867
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Ores, ferrous

Product categorie (product category): Energy and Raw Materials; Raw materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARIUM MINERALS INC
(Get full report from official database of BE for BARIUM MINERALS INC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARIUM MINERALS INC
Addition kinds of activities for BARIUM MINERALS INC

287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware

Werken bij BARIUM MINERALS INC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARIUM MINERALS INC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARIUM MINERALS INC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARIUM MINERALS INC. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van BARIUM MINERALS INC in sociale netwerken
Look for responds of BARIUM MINERALS INC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARIUM MINERALS INC. Laat een reactie achter voor BARIUM MINERALS INC. BARIUM MINERALS INC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARIUM MINERALS INC. Leave a respond for BARIUM MINERALS INC. BARIUM MINERALS INC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARIUM MINERALS INC op de google maps. Adres en contacten BARIUM MINERALS INC
Location of BARIUM MINERALS INC on the google maps. Address and contacts of BARIUM MINERALS INC

Andere gerelateerde bedrijven als come BARIUM MINERALS INC BARIUM MINERALS INC: HUIS DELVIGNE C. | SWENNEN SERGE | DANIEL VERVAECK | ELISABETH PETERS | FRITUUR 'T KROKANTJE

Other related companies as BARIUM MINERALS INC: HUIS DELVIGNE C. | SWENNEN SERGE | DANIEL VERVAECK | ELISABETH PETERS | FRITUUR 'T KROKANTJE

BARIUM MINERALS INC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARIUM MINERALS INC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05325592041. Het bedrijf BARIUM MINERALS INC bevindt zich op het adres: Route De Mellet 171 6220 Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 381,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Energy and Raw Materials; Raw materials. Lijst met producten zijn Ores, ferrous.
De hoofdactiviteit van BARIUM MINERALS INC is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARIUM MINERALS INC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARIUM MINERALS INC, openstaande posities, locatie van BARIUM MINERALS INC op de kaart.

BARIUM MINERALS INC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARIUM MINERALS INC, company assigned to the tax number BE05325592041. The company BARIUM MINERALS INC is located at the address: Route De Mellet 171 6220 Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 381,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Energy and Raw Materials; Raw materials. List of products are Ores, ferrous.
The main activity of BARIUM MINERALS INC is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BARIUM MINERALS INC is not available. You also can look at reviews of BARIUM MINERALS INC, open positions, location of BARIUM MINERALS INC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARIUM MINERALS INC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARIUM MINERALS INC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARIUM MINERALS INC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARIUM MINERALS INC, employees, financial statistics.