Haecon NV

Contactgegevens Haecon NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haecon NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haecon NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deinsesteenweg 110 9031 Drongen, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haecon NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haecon NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haecon NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haecon NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haecon NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haecon NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haecon NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haecon NV
Products information Haecon NV

BTW identificatienummer (tax): BE06805999755
Ondernemingsnummer: 4059143066
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Experts on piping construction

Product categorie (product category): Energy And Environmental Consulting Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haecon NV
(Get full report from official database of BE for Haecon NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haecon NV
Addition kinds of activities for Haecon NV

249901. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
20269905. Gebakken topping, behalve bevroren of droge mix | Whipped topping, except frozen or dry mix
22730200. Matten en mat | Mats and matting
27899902. Papier snijden | Paper cutting
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij Haecon NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haecon NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haecon NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haecon NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Haecon NV in sociale netwerken
Look for responds of Haecon NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haecon NV. Laat een reactie achter voor Haecon NV. Haecon NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haecon NV. Leave a respond for Haecon NV. Haecon NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haecon NV op de google maps. Adres en contacten Haecon NV
Location of Haecon NV on the google maps. Address and contacts of Haecon NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Haecon NV Haecon NV: COIFFURE NICOLE | HAIRSTYLING CHRISTEL | SGS CORTEX-QUALITY SOFTWARE | Barbe Nadine | WIJNINVOER SCHOUTERDEN

Other related companies as Haecon NV: COIFFURE NICOLE | HAIRSTYLING CHRISTEL | SGS CORTEX-QUALITY SOFTWARE | Barbe Nadine | WIJNINVOER SCHOUTERDEN

Haecon NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haecon NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805999755. Het bedrijf Haecon NV bevindt zich op het adres: Deinsesteenweg 110 9031 Drongen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Energy And Environmental Consulting Services. Lijst met producten zijn Experts on piping construction.
De hoofdactiviteit van Haecon NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haecon NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haecon NV, openstaande posities, locatie van Haecon NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Haecon NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haecon NV, company assigned to the tax number BE06805999755. The company Haecon NV is located at the address: Deinsesteenweg 110 9031 Drongen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Energy And Environmental Consulting Services. List of products are Experts on piping construction.
The main activity of Haecon NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Haecon NV is not available. You also can look at reviews of Haecon NV, open positions, location of Haecon NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haecon NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haecon NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haecon NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haecon NV, employees, financial statistics.