FIRST CLASS SERVICE SCRL

Contactgegevens FIRST CLASS SERVICE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRST CLASS SERVICE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRST CLASS SERVICE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ry de Brabant 59A; 7170; Manage (Bellecourt), België

Telefoon (phone): 064 55 83 55 (+32-064 55 83 55) 064 55 83 55 (+32-064 55 83 55)

Fax (fax): 064 55 83 55 (+32-064 55 83 55) 064 55 83 55 (+32-064 55 83 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRST CLASS SERVICE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRST CLASS SERVICE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRST CLASS SERVICE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRST CLASS SERVICE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRST CLASS SERVICE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRST CLASS SERVICE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRST CLASS SERVICE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRST CLASS SERVICE SCRL
Products information FIRST CLASS SERVICE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06136383056
Ondernemingsnummer: 8287231445
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Insurance brokers

Product categorie (product category): Employment agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRST CLASS SERVICE SCRL
(Get full report from official database of BE for FIRST CLASS SERVICE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRST CLASS SERVICE SCRL
Addition kinds of activities for FIRST CLASS SERVICE SCRL

311102. Schoen leer | Shoe leather
335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
672200. Management investering, open-end | Management investment, open-end
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment

Werken bij FIRST CLASS SERVICE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRST CLASS SERVICE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRST CLASS SERVICE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRST CLASS SERVICE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • BOBIJNOPZETTER 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST- STERK BEDRIJF (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar bobijnopzetters met ervaring!

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van FIRST CLASS SERVICE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FIRST CLASS SERVICE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRST CLASS SERVICE SCRL. Laat een reactie achter voor FIRST CLASS SERVICE SCRL. FIRST CLASS SERVICE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRST CLASS SERVICE SCRL. Leave a respond for FIRST CLASS SERVICE SCRL. FIRST CLASS SERVICE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRST CLASS SERVICE SCRL op de google maps. Adres en contacten FIRST CLASS SERVICE SCRL
Location of FIRST CLASS SERVICE SCRL on the google maps. Address and contacts of FIRST CLASS SERVICE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRST CLASS SERVICE SCRL FIRST CLASS SERVICE SCRL: MATTHIEU DE MEERLEIRE BEGRAFENISSEN | MARC TERNEVEN | DIRK DEMEYER | WILLY EERDEKENS | Tits Vivigne

Other related companies as FIRST CLASS SERVICE SCRL: MATTHIEU DE MEERLEIRE BEGRAFENISSEN | MARC TERNEVEN | DIRK DEMEYER | WILLY EERDEKENS | Tits Vivigne

FIRST CLASS SERVICE SCRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRST CLASS SERVICE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06136383056. Het bedrijf FIRST CLASS SERVICE SCRL bevindt zich op het adres: Rue Ry de Brabant 59A; 7170; Manage (Bellecourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Employment agencies. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van FIRST CLASS SERVICE SCRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRST CLASS SERVICE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRST CLASS SERVICE SCRL, openstaande posities, locatie van FIRST CLASS SERVICE SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIRST CLASS SERVICE SCRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRST CLASS SERVICE SCRL, company assigned to the tax number BE06136383056. The company FIRST CLASS SERVICE SCRL is located at the address: Rue Ry de Brabant 59A; 7170; Manage (Bellecourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Employment agencies. List of products are Insurance brokers.
The main activity of FIRST CLASS SERVICE SCRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRST CLASS SERVICE SCRL is not available. You also can look at reviews of FIRST CLASS SERVICE SCRL, open positions, location of FIRST CLASS SERVICE SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRST CLASS SERVICE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRST CLASS SERVICE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRST CLASS SERVICE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRST CLASS SERVICE SCRL, employees, financial statistics.