A.M.F. Broderie

Contactgegevens A.M.F. Broderie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.F. Broderie: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.F. Broderie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Cyclistes Fronti猫re 24; 4600; Vis茅, België

Telefoon (phone): 04 374 86 19; 0475 46 86 38 (+32-04 374 86 19; 0475 46 86 38) 04 374 86 19; 0475 46 86 38 (+32-04 374 86 19; 0475 46 86 38)

Fax (fax): 04 374 86 20 (+32-04 374 86 20) 04 374 86 20 (+32-04 374 86 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.F. Broderie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.F. Broderie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.F. Broderie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.F. Broderie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.F. Broderie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.F. Broderie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.F. Broderie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.F. Broderie
Products information A.M.F. Broderie

BTW identificatienummer (tax): BE03124206542
Ondernemingsnummer: 3518341064
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Advertising - Promotional items & business gifts; Sports goods - Mfg. & Whol.; Textile - Printing

Product categorie (product category): Embroidery and pleating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.F. Broderie
(Get full report from official database of BE for A.M.F. Broderie)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.F. Broderie
Addition kinds of activities for A.M.F. Broderie

286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
28191013. Zwaveldioxide | Sulfur dioxide
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine

Werken bij A.M.F. Broderie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.F. Broderie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.F. Broderie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.F. Broderie. Looking for open vacancies in other companies

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van A.M.F. Broderie in sociale netwerken
Look for responds of A.M.F. Broderie in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.F. Broderie. Laat een reactie achter voor A.M.F. Broderie. A.M.F. Broderie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.F. Broderie. Leave a respond for A.M.F. Broderie. A.M.F. Broderie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.F. Broderie op de google maps. Adres en contacten A.M.F. Broderie
Location of A.M.F. Broderie on the google maps. Address and contacts of A.M.F. Broderie

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.F. Broderie A.M.F. Broderie: HAIRSTYLING ELS | HANNELORE MOMMERENCY | Work It Out BVBA | VAN BELLE C. | ROBERT DEVOS

Other related companies as A.M.F. Broderie: HAIRSTYLING ELS | HANNELORE MOMMERENCY | Work It Out BVBA | VAN BELLE C. | ROBERT DEVOS

A.M.F. Broderie is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.F. Broderie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03124206542. Het bedrijf A.M.F. Broderie bevindt zich op het adres: Rue des Cyclistes Fronti猫re 24; 4600; Vis茅. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Embroidery and pleating. Lijst met producten zijn Advertising - Promotional items & business gifts; Sports goods - Mfg. & Whol.; Textile - Printing.
De hoofdactiviteit van A.M.F. Broderie is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.F. Broderie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.F. Broderie, openstaande posities, locatie van A.M.F. Broderie op de kaart.

A.M.F. Broderie is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.F. Broderie, company assigned to the tax number BE03124206542. The company A.M.F. Broderie is located at the address: Rue des Cyclistes Fronti猫re 24; 4600; Vis茅. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Embroidery and pleating. List of products are Advertising - Promotional items & business gifts; Sports goods - Mfg. & Whol.; Textile - Printing.
The main activity of A.M.F. Broderie is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.F. Broderie is not available. You also can look at reviews of A.M.F. Broderie, open positions, location of A.M.F. Broderie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.F. Broderie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.F. Broderie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.F. Broderie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.F. Broderie, employees, financial statistics.