A. Promobile

Contactgegevens A. Promobile: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Promobile: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Promobile

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Temselaan 4; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 460 85 30; 0486 98 75 76 (+32-02 460 85 30; 0486 98 75 76) 02 460 85 30; 0486 98 75 76 (+32-02 460 85 30; 0486 98 75 76)

Fax (fax): 02 460 85 35 (+32-02 460 85 35) 02 460 85 35 (+32-02 460 85 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Promobile: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Promobile"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Promobile"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Promobile, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Promobile. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Promobile, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Promobile. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Promobile
Products information A. Promobile

BTW identificatienummer (tax): BE01071960449
Ondernemingsnummer: 2116485595
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Advertising clothes; Textile - Printing; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales

Product categorie (product category): Embroidery and pleating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Promobile
(Get full report from official database of BE for A. Promobile)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Promobile
Addition kinds of activities for A. Promobile

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
35490100. Tekenmachines | Drawing machinery
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
51491002. Molassen, industrieel | Molasses, industrial
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals
79299902. Actrice | Actress
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij A. Promobile: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Promobile: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Promobile. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Promobile. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van A. Promobile in sociale netwerken
Look for responds of A. Promobile in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Promobile. Laat een reactie achter voor A. Promobile. A. Promobile bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Promobile. Leave a respond for A. Promobile. A. Promobile on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Promobile op de google maps. Adres en contacten A. Promobile
Location of A. Promobile on the google maps. Address and contacts of A. Promobile

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Promobile A. Promobile: Hendrickx E | YOLANDE VAN KEER | DESIGN KEUKENS | MADDY SURINX | Delestr茅e J-C

Other related companies as A. Promobile: Hendrickx E | YOLANDE VAN KEER | DESIGN KEUKENS | MADDY SURINX | Delestr茅e J-C

A. Promobile is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Promobile, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01071960449. Het bedrijf A. Promobile bevindt zich op het adres: Temselaan 4; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Embroidery and pleating. Lijst met producten zijn Advertising clothes; Textile - Printing; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
De hoofdactiviteit van A. Promobile is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Promobile is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Promobile, openstaande posities, locatie van A. Promobile op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Promobile is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Promobile, company assigned to the tax number BE01071960449. The company A. Promobile is located at the address: Temselaan 4; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Embroidery and pleating. List of products are Advertising clothes; Textile - Printing; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
The main activity of A. Promobile is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Promobile is not available. You also can look at reviews of A. Promobile, open positions, location of A. Promobile on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Promobile, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Promobile, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Promobile, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Promobile, employees, financial statistics.