YOLANDE VAN KEER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • YOLANDE VAN KEER

Contactgegevens YOLANDE VAN KEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOLANDE VAN KEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOLANDE VAN KEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLASMARKT; 9200; TERMONDE, België

Telefoon (phone): 52305820 (+32-52305820) 52305820 (+32-52305820)

Fax (fax): +32 (16) 899-23-76 +32 (16) 899-23-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOLANDE VAN KEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOLANDE VAN KEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOLANDE VAN KEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOLANDE VAN KEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOLANDE VAN KEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOLANDE VAN KEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOLANDE VAN KEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOLANDE VAN KEER
Products information YOLANDE VAN KEER

BTW identificatienummer (tax): BE06415985107
Ondernemingsnummer: 9386413574
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in YOLANDE VAN KEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktkramers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOLANDE VAN KEER
(Get full report from official database of BE for YOLANDE VAN KEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOLANDE VAN KEER
Addition kinds of activities for YOLANDE VAN KEER

2011. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
33399910. Magnesium raffinage (primaire) | Magnesium refining (primary)
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
51129904. enveloppen | Envelopes
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair

Werken bij YOLANDE VAN KEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOLANDE VAN KEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOLANDE VAN KEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOLANDE VAN KEER. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

Zoek naar antwoorden van YOLANDE VAN KEER in sociale netwerken
Look for responds of YOLANDE VAN KEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOLANDE VAN KEER. Laat een reactie achter voor YOLANDE VAN KEER. YOLANDE VAN KEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOLANDE VAN KEER. Leave a respond for YOLANDE VAN KEER. YOLANDE VAN KEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOLANDE VAN KEER op de google maps. Adres en contacten YOLANDE VAN KEER
Location of YOLANDE VAN KEER on the google maps. Address and contacts of YOLANDE VAN KEER

Andere gerelateerde bedrijven als come YOLANDE VAN KEER YOLANDE VAN KEER: COIFFURE SONIA | Piret Claudia | Marjan | JUDO CLUB HOTTON | WILFRED SCHROEDER

Other related companies as YOLANDE VAN KEER: COIFFURE SONIA | Piret Claudia | Marjan | JUDO CLUB HOTTON | WILFRED SCHROEDER

YOLANDE VAN KEER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOLANDE VAN KEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06415985107. Het bedrijf YOLANDE VAN KEER bevindt zich op het adres: VLASMARKT; 9200; TERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marktkramers. Producten gemaakt in YOLANDE VAN KEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOLANDE VAN KEER is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOLANDE VAN KEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOLANDE VAN KEER, openstaande posities, locatie van YOLANDE VAN KEER op de kaart.

YOLANDE VAN KEER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOLANDE VAN KEER, company assigned to the tax number BE06415985107. The company YOLANDE VAN KEER is located at the address: VLASMARKT; 9200; TERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marktkramers. Products created in YOLANDE VAN KEER were not found.
The main activity of YOLANDE VAN KEER is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of YOLANDE VAN KEER is not available. You also can look at reviews of YOLANDE VAN KEER, open positions, location of YOLANDE VAN KEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOLANDE VAN KEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOLANDE VAN KEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOLANDE VAN KEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOLANDE VAN KEER, employees, financial statistics.