Mozambique (Ambassade)

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Mozambique (Ambassade)
Private companiesTobacco Products • Mozambique (Ambassade)

Contactgegevens Mozambique (Ambassade): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mozambique (Ambassade): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mozambique (Ambassade)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Saint-Michel 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 736 00 96 (+32-02 736 00 96) 02 736 00 96 (+32-02 736 00 96)

Fax (fax): 02 735 62 07 (+32-02 735 62 07) 02 735 62 07 (+32-02 735 62 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mozambique (Ambassade): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mozambique (Ambassade)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mozambique (Ambassade)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mozambique (Ambassade), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mozambique (Ambassade). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mozambique (Ambassade), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mozambique (Ambassade). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mozambique (Ambassade)
Products information Mozambique (Ambassade)

BTW identificatienummer (tax): BE07350097656
Ondernemingsnummer: 4942718505
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Mozambique (Ambassade) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Embassies and consulates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mozambique (Ambassade)
(Get full report from official database of BE for Mozambique (Ambassade))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mozambique (Ambassade)
Addition kinds of activities for Mozambique (Ambassade)

20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
25999902. Bowling-inrichting meubels | Bowling establishment furniture
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair

Werken bij Mozambique (Ambassade): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mozambique (Ambassade): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mozambique (Ambassade). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mozambique (Ambassade). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Mozambique (Ambassade) in sociale netwerken
Look for responds of Mozambique (Ambassade) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mozambique (Ambassade). Laat een reactie achter voor Mozambique (Ambassade). Mozambique (Ambassade) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mozambique (Ambassade). Leave a respond for Mozambique (Ambassade). Mozambique (Ambassade) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mozambique (Ambassade) op de google maps. Adres en contacten Mozambique (Ambassade)
Location of Mozambique (Ambassade) on the google maps. Address and contacts of Mozambique (Ambassade)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mozambique (Ambassade) Mozambique (Ambassade): A.S.A. Import | CLAUDIO BERARDINUCCI | RESTAURANT LE LAUTREC | POLICE F?D?RALE | Festraets P

Other related companies as Mozambique (Ambassade): A.S.A. Import | CLAUDIO BERARDINUCCI | RESTAURANT LE LAUTREC | POLICE F?D?RALE | Festraets P

Mozambique (Ambassade) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mozambique (Ambassade), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350097656. Het bedrijf Mozambique (Ambassade) bevindt zich op het adres: Boulevard Saint-Michel 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Embassies and consulates. Producten gemaakt in Mozambique (Ambassade) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mozambique (Ambassade) is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mozambique (Ambassade) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mozambique (Ambassade), openstaande posities, locatie van Mozambique (Ambassade) op de kaart.

Mozambique (Ambassade) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mozambique (Ambassade), company assigned to the tax number BE07350097656. The company Mozambique (Ambassade) is located at the address: Boulevard Saint-Michel 97; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Embassies and consulates. Products created in Mozambique (Ambassade) were not found.
The main activity of Mozambique (Ambassade) is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mozambique (Ambassade) is not available. You also can look at reviews of Mozambique (Ambassade), open positions, location of Mozambique (Ambassade) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mozambique (Ambassade), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mozambique (Ambassade), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mozambique (Ambassade), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mozambique (Ambassade), employees, financial statistics.