Inde-India

Contactgegevens Inde-India: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inde-India: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inde-India

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Vleurgat 217; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 91 40 (+32-02 640 91 40) 02 640 91 40 (+32-02 640 91 40)

Fax (fax): 02 648 96 38 (+32-02 648 96 38) 02 648 96 38 (+32-02 648 96 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inde-India: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inde-India"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inde-India"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inde-India, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inde-India. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inde-India, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inde-India. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inde-India
Products information Inde-India

BTW identificatienummer (tax): BE08245758056
Ondernemingsnummer: 5334106445
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Inde-India zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Embassies and consulates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inde-India
(Get full report from official database of BE for Inde-India)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inde-India
Addition kinds of activities for Inde-India

25199901. Huishoudelijke meubels, met uitzondering van hout of metaal: gestoffeerd | Household furniture, except wood or metal: upholstered
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers

Werken bij Inde-India: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inde-India: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inde-India. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inde-India. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van Inde-India in sociale netwerken
Look for responds of Inde-India in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inde-India. Laat een reactie achter voor Inde-India. Inde-India bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inde-India. Leave a respond for Inde-India. Inde-India on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inde-India op de google maps. Adres en contacten Inde-India
Location of Inde-India on the google maps. Address and contacts of Inde-India

Andere gerelateerde bedrijven als come Inde-India Inde-India: K.B.C. ONZE WIJK | LUKAWEE | PASCAL DEVOS | SYLVIE SAINLEZ | PATRICK JACOBS

Other related companies as Inde-India: K.B.C. ONZE WIJK | LUKAWEE | PASCAL DEVOS | SYLVIE SAINLEZ | PATRICK JACOBS

Inde-India is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inde-India, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08245758056. Het bedrijf Inde-India bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Vleurgat 217; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Embassies and consulates. Producten gemaakt in Inde-India zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inde-India is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inde-India is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inde-India, openstaande posities, locatie van Inde-India op de kaart.

Inde-India is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inde-India, company assigned to the tax number BE08245758056. The company Inde-India is located at the address: Chauss茅e de Vleurgat 217; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Embassies and consulates. Products created in Inde-India were not found.
The main activity of Inde-India is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Inde-India is not available. You also can look at reviews of Inde-India, open positions, location of Inde-India on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inde-India, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inde-India, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inde-India, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inde-India, employees, financial statistics.