Consulaat Generaal der Nederlanden

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Consulaat Generaal der Nederlanden
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Consulaat Generaal der Nederlanden

Contactgegevens Consulaat Generaal der Nederlanden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Consulaat Generaal der Nederlanden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Consulaat Generaal der Nederlanden

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Recollettenlei 12; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 18 16 (+32-09 225 18 16) 09 225 18 16 (+32-09 225 18 16)

Fax (fax): 09 225 65 23 (+32-09 225 65 23) 09 225 65 23 (+32-09 225 65 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Consulaat Generaal der Nederlanden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Consulaat Generaal der Nederlanden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Consulaat Generaal der Nederlanden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Consulaat Generaal der Nederlanden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Consulaat Generaal der Nederlanden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Consulaat Generaal der Nederlanden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Consulaat Generaal der Nederlanden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Consulaat Generaal der Nederlanden
Products information Consulaat Generaal der Nederlanden

BTW identificatienummer (tax): BE07499786376
Ondernemingsnummer: 7334716796
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Consulaat Generaal der Nederlanden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Embassies and consulates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Consulaat Generaal der Nederlanden
(Get full report from official database of BE for Consulaat Generaal der Nederlanden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Consulaat Generaal der Nederlanden
Addition kinds of activities for Consulaat Generaal der Nederlanden

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
505103. Koperproducten | Copper products
26770000. enveloppen | Envelopes
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij Consulaat Generaal der Nederlanden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Consulaat Generaal der Nederlanden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Consulaat Generaal der Nederlanden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Consulaat Generaal der Nederlanden. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van Consulaat Generaal der Nederlanden in sociale netwerken
Look for responds of Consulaat Generaal der Nederlanden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Consulaat Generaal der Nederlanden. Laat een reactie achter voor Consulaat Generaal der Nederlanden. Consulaat Generaal der Nederlanden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Consulaat Generaal der Nederlanden. Leave a respond for Consulaat Generaal der Nederlanden. Consulaat Generaal der Nederlanden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Consulaat Generaal der Nederlanden op de google maps. Adres en contacten Consulaat Generaal der Nederlanden
Location of Consulaat Generaal der Nederlanden on the google maps. Address and contacts of Consulaat Generaal der Nederlanden

Andere gerelateerde bedrijven als come Consulaat Generaal der Nederlanden Consulaat Generaal der Nederlanden: THEOFIEL SCHETSKE | Stolz BVBA | HAARMODE | MORBEE-BALLEGEER | Horeca Serve nv

Other related companies as Consulaat Generaal der Nederlanden: THEOFIEL SCHETSKE | Stolz BVBA | HAARMODE | MORBEE-BALLEGEER | Horeca Serve nv

Consulaat Generaal der Nederlanden is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Consulaat Generaal der Nederlanden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07499786376. Het bedrijf Consulaat Generaal der Nederlanden bevindt zich op het adres: Recollettenlei 12; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Embassies and consulates. Producten gemaakt in Consulaat Generaal der Nederlanden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Consulaat Generaal der Nederlanden is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Consulaat Generaal der Nederlanden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Consulaat Generaal der Nederlanden, openstaande posities, locatie van Consulaat Generaal der Nederlanden op de kaart.

Consulaat Generaal der Nederlanden is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Consulaat Generaal der Nederlanden, company assigned to the tax number BE07499786376. The company Consulaat Generaal der Nederlanden is located at the address: Recollettenlei 12; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Embassies and consulates. Products created in Consulaat Generaal der Nederlanden were not found.
The main activity of Consulaat Generaal der Nederlanden is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Consulaat Generaal der Nederlanden is not available. You also can look at reviews of Consulaat Generaal der Nederlanden, open positions, location of Consulaat Generaal der Nederlanden on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Consulaat Generaal der Nederlanden, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Consulaat Generaal der Nederlanden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Consulaat Generaal der Nederlanden, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Consulaat Generaal der Nederlanden, employees, financial statistics.