JANSSENS PLASTICS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JANSSENS PLASTICS
Private companiesBusiness Services • JANSSENS PLASTICS

Contactgegevens JANSSENS PLASTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS PLASTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS PLASTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDESTRAAT 127; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92510537 (+32-92510537) 92510537 (+32-92510537)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS PLASTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS PLASTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS PLASTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS PLASTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS PLASTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS PLASTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS PLASTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS PLASTICS
Products information JANSSENS PLASTICS

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JANSSENS PLASTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Emballages en plastique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS PLASTICS
(Get full report from official database of BE for JANSSENS PLASTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS PLASTICS
Addition kinds of activities for JANSSENS PLASTICS

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
311102. Schoen leer | Shoe leather
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
28690201. ethyleen | Ethylene
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental

Werken bij JANSSENS PLASTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS PLASTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS PLASTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS PLASTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van JANSSENS PLASTICS in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS PLASTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS PLASTICS. Laat een reactie achter voor JANSSENS PLASTICS. JANSSENS PLASTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS PLASTICS. Leave a respond for JANSSENS PLASTICS. JANSSENS PLASTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS PLASTICS op de google maps. Adres en contacten JANSSENS PLASTICS
Location of JANSSENS PLASTICS on the google maps. Address and contacts of JANSSENS PLASTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS PLASTICS JANSSENS PLASTICS: VAN CUYCK | Krantenhoekske | VICTOR JACOBS | VOET MARCEL & ERIK | Stefan

Other related companies as JANSSENS PLASTICS: VAN CUYCK | Krantenhoekske | VICTOR JACOBS | VOET MARCEL & ERIK | Stefan

JANSSENS PLASTICS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS PLASTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf JANSSENS PLASTICS bevindt zich op het adres: BREDESTRAAT 127; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Emballages en plastique Fab. Producten gemaakt in JANSSENS PLASTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS PLASTICS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS PLASTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS PLASTICS, openstaande posities, locatie van JANSSENS PLASTICS op de kaart.

JANSSENS PLASTICS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS PLASTICS, company assigned to the tax number BE04649658203. The company JANSSENS PLASTICS is located at the address: BREDESTRAAT 127; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Emballages en plastique Fab. Products created in JANSSENS PLASTICS were not found.
The main activity of JANSSENS PLASTICS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS PLASTICS is not available. You also can look at reviews of JANSSENS PLASTICS, open positions, location of JANSSENS PLASTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS PLASTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS PLASTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS PLASTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS PLASTICS, employees, financial statistics.