ALVEKA - PACK

Contactgegevens ALVEKA - PACK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALVEKA - PACK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALVEKA - PACK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIEKAAI 17; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92270994 (+32-92270994) 92270994 (+32-92270994)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALVEKA - PACK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALVEKA - PACK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALVEKA - PACK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALVEKA - PACK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALVEKA - PACK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALVEKA - PACK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALVEKA - PACK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALVEKA - PACK
Products information ALVEKA - PACK

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ALVEKA - PACK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Emballages en plastique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALVEKA - PACK
(Get full report from official database of BE for ALVEKA - PACK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALVEKA - PACK
Addition kinds of activities for ALVEKA - PACK

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
28210108. Ureaharsen | Urea resins
31619902. aktetassen | Briefcases
32990405. Afbeeldingen, klein: gips, klei of papier mache | Images, small: gypsum, clay, or papier mache
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij ALVEKA - PACK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALVEKA - PACK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALVEKA - PACK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALVEKA - PACK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ALVEKA - PACK in sociale netwerken
Look for responds of ALVEKA - PACK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALVEKA - PACK. Laat een reactie achter voor ALVEKA - PACK. ALVEKA - PACK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALVEKA - PACK. Leave a respond for ALVEKA - PACK. ALVEKA - PACK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALVEKA - PACK op de google maps. Adres en contacten ALVEKA - PACK
Location of ALVEKA - PACK on the google maps. Address and contacts of ALVEKA - PACK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALVEKA - PACK ALVEKA - PACK: FRANZ BOLLAERT | LIEVENS I | BERNADETTE BOURDOUXHE | PASCAL GOOSSENS | Enseignement (L')

Other related companies as ALVEKA - PACK: FRANZ BOLLAERT | LIEVENS I | BERNADETTE BOURDOUXHE | PASCAL GOOSSENS | Enseignement (L')

ALVEKA - PACK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALVEKA - PACK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf ALVEKA - PACK bevindt zich op het adres: LEIEKAAI 17; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Emballages en plastique Fab. Producten gemaakt in ALVEKA - PACK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALVEKA - PACK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALVEKA - PACK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALVEKA - PACK, openstaande posities, locatie van ALVEKA - PACK op de kaart.

ALVEKA - PACK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALVEKA - PACK, company assigned to the tax number BE07574218750. The company ALVEKA - PACK is located at the address: LEIEKAAI 17; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Emballages en plastique Fab. Products created in ALVEKA - PACK were not found.
The main activity of ALVEKA - PACK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALVEKA - PACK is not available. You also can look at reviews of ALVEKA - PACK, open positions, location of ALVEKA - PACK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALVEKA - PACK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALVEKA - PACK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALVEKA - PACK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALVEKA - PACK, employees, financial statistics.