FLCOOREMAN & CIE NV

Contactgegevens FLCOOREMAN & CIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOOREMAN & CIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOOREMAN & CIE NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Hendrik Van Den Eedestr. 30 1702 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-66-72-17 32-24-66-72-17

Fax (fax): 32-24-66-98-22 32-24-66-98-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOOREMAN & CIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOOREMAN & CIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOOREMAN & CIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOOREMAN & CIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOOREMAN & CIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOOREMAN & CIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOOREMAN & CIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOOREMAN & CIE NV
Products information FLCOOREMAN & CIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05069335937
Ondernemingsnummer: 2960784912
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLCOOREMAN & CIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOOREMAN & CIE NV
(Get full report from official database of BE for FLCOOREMAN & CIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOOREMAN & CIE NV
Addition kinds of activities for FLCOOREMAN & CIE NV

10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij FLCOOREMAN & CIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOOREMAN & CIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOOREMAN & CIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOOREMAN & CIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

Zoek naar antwoorden van FLCOOREMAN & CIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOOREMAN & CIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOOREMAN & CIE NV. Laat een reactie achter voor FLCOOREMAN & CIE NV. FLCOOREMAN & CIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOOREMAN & CIE NV. Leave a respond for FLCOOREMAN & CIE NV. FLCOOREMAN & CIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOOREMAN & CIE NV op de google maps. Adres en contacten FLCOOREMAN & CIE NV
Location of FLCOOREMAN & CIE NV on the google maps. Address and contacts of FLCOOREMAN & CIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOOREMAN & CIE NV FLCOOREMAN & CIE NV: IMMO VANDEREYCKEN | NICOLE XHONNEUX | LE MOULIN D´HENRYETTE | MUTUALIT? SOCIALISTE | LEFEBVRE E

Other related companies as FLCOOREMAN & CIE NV: IMMO VANDEREYCKEN | NICOLE XHONNEUX | LE MOULIN D´HENRYETTE | MUTUALIT? SOCIALISTE | LEFEBVRE E

FLCOOREMAN & CIE NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOOREMAN & CIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069335937. Het bedrijf FLCOOREMAN & CIE NV bevindt zich op het adres: Hendrik Van Den Eedestr. 30 1702 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCOOREMAN & CIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOOREMAN & CIE NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOOREMAN & CIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOOREMAN & CIE NV, openstaande posities, locatie van FLCOOREMAN & CIE NV op de kaart.

FLCOOREMAN & CIE NV is a company, that was registered 1996 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLCOOREMAN & CIE NV, company assigned to the tax number BE05069335937. The company FLCOOREMAN & CIE NV is located at the address: Hendrik Van Den Eedestr. 30 1702 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLCOOREMAN & CIE NV were not found.
The main activity of FLCOOREMAN & CIE NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOOREMAN & CIE NV is not available. You also can look at reviews of FLCOOREMAN & CIE NV, open positions, location of FLCOOREMAN & CIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOOREMAN & CIE NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOOREMAN & CIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOOREMAN & CIE NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOOREMAN & CIE NV, employees, financial statistics.