LEONET PLASTICS-PACK TOLL

Contactgegevens LEONET PLASTICS-PACK TOLL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONET PLASTICS-PACK TOLL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONET PLASTICS-PACK TOLL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 63; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85211264 (+32-85211264) 85211264 (+32-85211264)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONET PLASTICS-PACK TOLL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONET PLASTICS-PACK TOLL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONET PLASTICS-PACK TOLL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONET PLASTICS-PACK TOLL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONET PLASTICS-PACK TOLL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONET PLASTICS-PACK TOLL
Products information LEONET PLASTICS-PACK TOLL

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Sacs en Papier.

Product categorie (product category): Emballages en papier and carton Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONET PLASTICS-PACK TOLL
(Get full report from official database of BE for LEONET PLASTICS-PACK TOLL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONET PLASTICS-PACK TOLL
Addition kinds of activities for LEONET PLASTICS-PACK TOLL

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
57350100. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
59440101. Klokken | Clocks
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial

Werken bij LEONET PLASTICS-PACK TOLL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONET PLASTICS-PACK TOLL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van LEONET PLASTICS-PACK TOLL in sociale netwerken
Look for responds of LEONET PLASTICS-PACK TOLL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Laat een reactie achter voor LEONET PLASTICS-PACK TOLL. LEONET PLASTICS-PACK TOLL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONET PLASTICS-PACK TOLL. Leave a respond for LEONET PLASTICS-PACK TOLL. LEONET PLASTICS-PACK TOLL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONET PLASTICS-PACK TOLL op de google maps. Adres en contacten LEONET PLASTICS-PACK TOLL
Location of LEONET PLASTICS-PACK TOLL on the google maps. Address and contacts of LEONET PLASTICS-PACK TOLL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONET PLASTICS-PACK TOLL LEONET PLASTICS-PACK TOLL: VAN IMPE | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | MARC VRIELYNCK | B.S.G.O. HET BERGSKE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as LEONET PLASTICS-PACK TOLL: VAN IMPE | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | MARC VRIELYNCK | B.S.G.O. HET BERGSKE | VRIJE BASISSCHOOL

LEONET PLASTICS-PACK TOLL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONET PLASTICS-PACK TOLL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf LEONET PLASTICS-PACK TOLL bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 63; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Emballages en papier and carton Fab. Lijst met producten zijn Produits: Sacs en Papier..
De hoofdactiviteit van LEONET PLASTICS-PACK TOLL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONET PLASTICS-PACK TOLL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONET PLASTICS-PACK TOLL, openstaande posities, locatie van LEONET PLASTICS-PACK TOLL op de kaart.

LEONET PLASTICS-PACK TOLL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONET PLASTICS-PACK TOLL, company assigned to the tax number BE06512115478. The company LEONET PLASTICS-PACK TOLL is located at the address: GRAND'ROUTE 63; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Emballages en papier and carton Fab. List of products are Produits: Sacs en Papier..
The main activity of LEONET PLASTICS-PACK TOLL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONET PLASTICS-PACK TOLL is not available. You also can look at reviews of LEONET PLASTICS-PACK TOLL, open positions, location of LEONET PLASTICS-PACK TOLL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONET PLASTICS-PACK TOLL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONET PLASTICS-PACK TOLL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONET PLASTICS-PACK TOLL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONET PLASTICS-PACK TOLL, employees, financial statistics.