ROBBERECHTS AFSLUITINGEN

Contactgegevens ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBBERECHTS AFSLUITINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUTTEKENSTRAAT 24; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15711094 (+32-15711094) 15711094 (+32-15711094)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBBERECHTS AFSLUITINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBBERECHTS AFSLUITINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBBERECHTS AFSLUITINGEN
Products information ROBBERECHTS AFSLUITINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Portails, Cl?tures.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Mat茅riaux de construction Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBBERECHTS AFSLUITINGEN
(Get full report from official database of BE for ROBBERECHTS AFSLUITINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBBERECHTS AFSLUITINGEN
Addition kinds of activities for ROBBERECHTS AFSLUITINGEN

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Laat een reactie achter voor ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. ROBBERECHTS AFSLUITINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. Leave a respond for ROBBERECHTS AFSLUITINGEN. ROBBERECHTS AFSLUITINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBBERECHTS AFSLUITINGEN op de google maps. Adres en contacten ROBBERECHTS AFSLUITINGEN
Location of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN on the google maps. Address and contacts of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBBERECHTS AFSLUITINGEN ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: Somarco | Pourtois (Equipe JP) | JAVIER BERASATEGI | GUY FLAHAUX | AB&D

Other related companies as ROBBERECHTS AFSLUITINGEN: Somarco | Pourtois (Equipe JP) | JAVIER BERASATEGI | GUY FLAHAUX | AB&D

ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf ROBBERECHTS AFSLUITINGEN bevindt zich op het adres: HUTTEKENSTRAAT 24; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Mat茅riaux de construction Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Lijst met producten zijn Produits & Services: Portails, Cl?tures.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, openstaande posities, locatie van ROBBERECHTS AFSLUITINGEN op de kaart.

ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, company assigned to the tax number BE09294403076. The company ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is located at the address: HUTTEKENSTRAAT 24; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Mat茅riaux de construction Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. List of products are Produits & Services: Portails, Cl?tures.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN is not available. You also can look at reviews of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, open positions, location of ROBBERECHTS AFSLUITINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBBERECHTS AFSLUITINGEN, employees, financial statistics.