EBEMA

Contactgegevens EBEMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBEMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBEMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJKSTRAAT 3; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89610011 (+32-89610011) 89610011 (+32-89610011)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBEMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBEMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBEMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBEMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBEMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBEMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBEMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBEMA
Products information EBEMA

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in EBEMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): El茅ments en b茅ton pour la construction Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBEMA
(Get full report from official database of BE for EBEMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBEMA
Addition kinds of activities for EBEMA

20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
24490100. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
34710106. Goudplaten | Gold plating
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government
96510102. Verzekeringscommissie, overheid | Insurance commission, government

Werken bij EBEMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBEMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBEMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBEMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van EBEMA in sociale netwerken
Look for responds of EBEMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBEMA. Laat een reactie achter voor EBEMA. EBEMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBEMA. Leave a respond for EBEMA. EBEMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBEMA op de google maps. Adres en contacten EBEMA
Location of EBEMA on the google maps. Address and contacts of EBEMA

Andere gerelateerde bedrijven als come EBEMA EBEMA: BP | STATION DE BOEVER'S | Femarbel | BETHELL COIFFURE BVBA | FAZZI FERNANDE

Other related companies as EBEMA: BP | STATION DE BOEVER'S | Femarbel | BETHELL COIFFURE BVBA | FAZZI FERNANDE

EBEMA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EBEMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf EBEMA bevindt zich op het adres: DIJKSTRAAT 3; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Producten gemaakt in EBEMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EBEMA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBEMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBEMA, openstaande posities, locatie van EBEMA op de kaart.

EBEMA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EBEMA, company assigned to the tax number BE02959411621. The company EBEMA is located at the address: DIJKSTRAAT 3; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Products created in EBEMA were not found.
The main activity of EBEMA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EBEMA is not available. You also can look at reviews of EBEMA, open positions, location of EBEMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBEMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBEMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBEMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBEMA, employees, financial statistics.