FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

Particuliere bedrijvenAdministratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's • FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)
Private companiesAdministration of Environmental Quality and Housing Programs • FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

Contactgegevens FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel 21 6464 Baileux - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-21-47-30 32-60-21-47-30

Fax (fax): 32-60-21-47-80 32-60-21-47-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)
Products information FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)
(Get full report from official database of BE for FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME))

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)
Addition kinds of activities for FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
519102. Diervoeders | Animal feeds
521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Laat een reactie achter voor FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). Leave a respond for FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME). FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) op de google maps. Adres en contacten FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)
Location of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) on the google maps. Address and contacts of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME)

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): OPENBARE BIBLIOTHEEK | Coccinelles (Les) ASBL | De Gruyter BVBA | De Beek BVBA | E. WAUTERS

Other related companies as FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME): OPENBARE BIBLIOTHEEK | Coccinelles (Les) ASBL | De Gruyter BVBA | De Beek BVBA | E. WAUTERS

FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 21 6464 Baileux - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), openstaande posities, locatie van FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) op de kaart.

FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), company assigned to the tax number BE07720062255. The company FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is located at the address: Zoning Industriel 21 6464 Baileux - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) were not found.
The main activity of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) is not available. You also can look at reviews of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), open positions, location of FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPAGNIE FERMIERE DE LENTRE SAMBRE ET MEUSE SCRL (COFERME), employees, financial statistics.