ROGER DHONDT

Contactgegevens ROGER DHONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DHONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DHONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKKANT 5; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861084 (+32-93861084) 93861084 (+32-93861084)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DHONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DHONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DHONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DHONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DHONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DHONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DHONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DHONDT
Products information ROGER DHONDT

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs de volaille. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DHONDT
(Get full report from official database of BE for ROGER DHONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DHONDT
Addition kinds of activities for ROGER DHONDT

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij ROGER DHONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DHONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DHONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DHONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van ROGER DHONDT in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DHONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DHONDT. Laat een reactie achter voor ROGER DHONDT. ROGER DHONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DHONDT. Leave a respond for ROGER DHONDT. ROGER DHONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DHONDT op de google maps. Adres en contacten ROGER DHONDT
Location of ROGER DHONDT on the google maps. Address and contacts of ROGER DHONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DHONDT ROGER DHONDT: FACILICOM SERVICES GROUP | ANDRE VAN DER HAEGEN | AUTOPNEUS | DE MUYNCK | Jourdan Mireille

Other related companies as ROGER DHONDT: FACILICOM SERVICES GROUP | ANDRE VAN DER HAEGEN | AUTOPNEUS | DE MUYNCK | Jourdan Mireille

ROGER DHONDT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DHONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf ROGER DHONDT bevindt zich op het adres: BEEKKANT 5; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de volaille. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van ROGER DHONDT is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DHONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DHONDT, openstaande posities, locatie van ROGER DHONDT op de kaart.

ROGER DHONDT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DHONDT, company assigned to the tax number BE01434509277. The company ROGER DHONDT is located at the address: BEEKKANT 5; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de volaille. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of ROGER DHONDT is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DHONDT is not available. You also can look at reviews of ROGER DHONDT, open positions, location of ROGER DHONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DHONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DHONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DHONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DHONDT, employees, financial statistics.