VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA
Private companiesMetal Mining • VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

Contactgegevens VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Verbrandhofstr. 34 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-77-18-12 32-53-77-18-12

Fax (fax): 32-53-77-12-20 32-53-77-12-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA
Products information VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05803771972
Ondernemingsnummer: 7810699462
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA
Addition kinds of activities for VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
32719902. Blokken, beton of cinder: standaard | Blocks, concrete or cinder: standard
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
51599907. Koolzaad | Rapeseed
54619907. Pies | Pies
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Laat een reactie achter voor VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. Leave a respond for VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA. VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA
Location of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: Gryson E | Nympheas | LUC REYNDERS | FA. BODYTONE | JANSSEN

Other related companies as VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA: Gryson E | Nympheas | LUC REYNDERS | FA. BODYTONE | JANSSEN

VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05803771972. Het bedrijf VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA bevindt zich op het adres: Verbrandhofstr. 34 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, openstaande posities, locatie van VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA op de kaart.

VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is a company, that was registered 2001 in Aalst region, Belgium. Full name of company is VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, company assigned to the tax number BE05803771972. The company VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is located at the address: Verbrandhofstr. 34 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA were not found.
The main activity of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, open positions, location of VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HERREWEGHE BOUWBEDRIJF BVBA, employees, financial statistics.