ANDRE VOLCKAERT

Contactgegevens ANDRE VOLCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VOLCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VOLCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERMOLENSTRAAT 4; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51544258 (+32-51544258) 51544258 (+32-51544258)

Fax (fax): +32 (53) 186-44-20 +32 (53) 186-44-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VOLCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VOLCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VOLCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VOLCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VOLCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VOLCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VOLCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VOLCKAERT
Products information ANDRE VOLCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02148071289
Ondernemingsnummer: 4631805419
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VOLCKAERT
(Get full report from official database of BE for ANDRE VOLCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VOLCKAERT
Addition kinds of activities for ANDRE VOLCKAERT

249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
16230204. Transmissie toren (telecommunicatie) constructie | Transmitting tower (telecommunication) construction
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij ANDRE VOLCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VOLCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VOLCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VOLCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van ANDRE VOLCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VOLCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VOLCKAERT. Laat een reactie achter voor ANDRE VOLCKAERT. ANDRE VOLCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VOLCKAERT. Leave a respond for ANDRE VOLCKAERT. ANDRE VOLCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VOLCKAERT op de google maps. Adres en contacten ANDRE VOLCKAERT
Location of ANDRE VOLCKAERT on the google maps. Address and contacts of ANDRE VOLCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VOLCKAERT ANDRE VOLCKAERT: MARCEL CAMS | GARAGE COUGER | BUREAU DOC INVEST | P.C.C. BVBA | Syndicat National des Propri茅taires

Other related companies as ANDRE VOLCKAERT: MARCEL CAMS | GARAGE COUGER | BUREAU DOC INVEST | P.C.C. BVBA | Syndicat National des Propri茅taires

ANDRE VOLCKAERT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VOLCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148071289. Het bedrijf ANDRE VOLCKAERT bevindt zich op het adres: KLOOSTERMOLENSTRAAT 4; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ANDRE VOLCKAERT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VOLCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VOLCKAERT, openstaande posities, locatie van ANDRE VOLCKAERT op de kaart.

ANDRE VOLCKAERT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VOLCKAERT, company assigned to the tax number BE02148071289. The company ANDRE VOLCKAERT is located at the address: KLOOSTERMOLENSTRAAT 4; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. Producteurs de l茅gumes. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ANDRE VOLCKAERT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VOLCKAERT is not available. You also can look at reviews of ANDRE VOLCKAERT, open positions, location of ANDRE VOLCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VOLCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VOLCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VOLCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VOLCKAERT, employees, financial statistics.