JACQUES VINCKIER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JACQUES VINCKIER
Private companiesLegal Services • JACQUES VINCKIER

Contactgegevens JACQUES VINCKIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES VINCKIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES VINCKIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WALLEZ 4; 7972; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69689152 (+32-69689152) 69689152 (+32-69689152)

Fax (fax): +32 (87) 582-32-94 +32 (87) 582-32-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES VINCKIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES VINCKIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES VINCKIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES VINCKIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES VINCKIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES VINCKIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES VINCKIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES VINCKIER
Products information JACQUES VINCKIER

BTW identificatienummer (tax): BE05115753173
Ondernemingsnummer: 1109863281
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Entretien des Jardins.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES VINCKIER
(Get full report from official database of BE for JACQUES VINCKIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES VINCKIER
Addition kinds of activities for JACQUES VINCKIER

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
22980207. Twine, nec | Twine, nec
27899902. Papier snijden | Paper cutting
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
59479902. souvenirs | Souvenirs

Werken bij JACQUES VINCKIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES VINCKIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES VINCKIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES VINCKIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van JACQUES VINCKIER in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES VINCKIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES VINCKIER. Laat een reactie achter voor JACQUES VINCKIER. JACQUES VINCKIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES VINCKIER. Leave a respond for JACQUES VINCKIER. JACQUES VINCKIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES VINCKIER op de google maps. Adres en contacten JACQUES VINCKIER
Location of JACQUES VINCKIER on the google maps. Address and contacts of JACQUES VINCKIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES VINCKIER JACQUES VINCKIER: IPPA | Delheye Decoratie BVBA | MICHEL bvba | A.A.A. Auto Intermobiles Uccle SPRL | G. TIBERI

Other related companies as JACQUES VINCKIER: IPPA | Delheye Decoratie BVBA | MICHEL bvba | A.A.A. Auto Intermobiles Uccle SPRL | G. TIBERI

JACQUES VINCKIER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES VINCKIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05115753173. Het bedrijf JACQUES VINCKIER bevindt zich op het adres: RUE WALLEZ 4; 7972; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Entretien des Jardins.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JACQUES VINCKIER is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES VINCKIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES VINCKIER, openstaande posities, locatie van JACQUES VINCKIER op de kaart.

JACQUES VINCKIER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES VINCKIER, company assigned to the tax number BE05115753173. The company JACQUES VINCKIER is located at the address: RUE WALLEZ 4; 7972; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Entretien des Jardins.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JACQUES VINCKIER is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES VINCKIER is not available. You also can look at reviews of JACQUES VINCKIER, open positions, location of JACQUES VINCKIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES VINCKIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES VINCKIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES VINCKIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES VINCKIER, employees, financial statistics.