FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV

Contactgegevens FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waarloosveld 10 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-30-90-11 32-15-30-90-11

Fax (fax): 32-15-31-41-91 32-15-31-41-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV
Products information FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV

BTW identificatienummer (tax): BE01291687011
Ondernemingsnummer: 4058868408
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV
(Get full report from official database of BE for FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV
Addition kinds of activities for FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV

349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
51690801. Polyurethaan producten | Polyurethane products
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Laat een reactie achter voor FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. Leave a respond for FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV. FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV op de google maps. Adres en contacten FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV
Location of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV on the google maps. Address and contacts of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: Sibli SA | Auto- & Bandencentrum Jean-Pierre Van Buynder | Gestion Centre Ville ASBL | PIAZA | Intersit

Other related companies as FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV: Sibli SA | Auto- & Bandencentrum Jean-Pierre Van Buynder | Gestion Centre Ville ASBL | PIAZA | Intersit

FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291687011. Het bedrijf FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV bevindt zich op het adres: Waarloosveld 10 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, openstaande posities, locatie van FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV op de kaart.

FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, company assigned to the tax number BE01291687011. The company FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is located at the address: Waarloosveld 10 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Food & Related products. Products created in FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV were not found.
The main activity of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV is not available. You also can look at reviews of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, open positions, location of FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBROUWERIJEN ALKEN-MAES NV, employees, financial statistics.