FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA
Private companiesSocial Services • FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

Contactgegevens FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Grihanster 414d 4870 Trooz - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-67-47-48 32-87-67-47-48

Fax (fax): +32 (87) 799-43-57 +32 (87) 799-43-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA
Products information FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02068695068
Ondernemingsnummer: 9341369628
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA
(Get full report from official database of BE for FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA
Addition kinds of activities for FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
50940302. Bewegingen, klok of horloge | Movements, clock or watch
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

Zoek naar antwoorden van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Laat een reactie achter voor FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. Leave a respond for FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA. FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA op de google maps. Adres en contacten FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA
Location of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA on the google maps. Address and contacts of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: FORTIS | PUBLIRIM INTERNATIONAL NV-SA | TENNIS DE TABLE VIRTON-LATOUR | WIT-GELE KRUIS | Vandemeulebroecke B

Other related companies as FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA: FORTIS | PUBLIRIM INTERNATIONAL NV-SA | TENNIS DE TABLE VIRTON-LATOUR | WIT-GELE KRUIS | Vandemeulebroecke B

FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02068695068. Het bedrijf FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA bevindt zich op het adres: R. Grihanster 414d 4870 Trooz - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, openstaande posities, locatie van FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA op de kaart.

FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, company assigned to the tax number BE02068695068. The company FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is located at the address: R. Grihanster 414d 4870 Trooz - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA were not found.
The main activity of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA is not available. You also can look at reviews of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, open positions, location of FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOYAUDERIE DES SIX FONTAINES SA, employees, financial statistics.